Trichotillomániás vagyok, jól esne, hogyha lenne valaki, aki hasonló cipőben jár és megbeszélhetném vele. Van valaki még, aki a szempilláját tépi?
Figyelt kérdés
Szeptembertől megyek pszichológushoz, de az évnyitón már szeretném, ha szépek lennének a szemeim, mert mindig fáj, ha ránézek egy kicsi kori fényképemre, ahol gyönyörű, sűrű, hosszú szempilláim vannak. Ha valakivel tudnék levelezni, az jól esne!2014. júl. 21. 12:17
2/5 anonim válasza:
Én is ugyanezt csinálom! :(
18/L
3/5 anonim válasza:
Kérdező, javult az állapotod? Én is hasonló cipőben járok, alapjáraton nekem is sűrű, hosszú fekete pilláim lennének, de azt se tudom, hogy visszanőnének-e még egyáltalán. :(
4/5 anonim válasza:
Én is tépkedtem de meggyógyultam.
5/5 anonim válasza:
Valaki tudna nekem segíteni??
Én már nem bírom h trichotillomanias vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!