Mi bajom lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Számomra elég kínos ez és szégyellem is magam miatta, de leírom.

Sajnos, tegnap előtt kipróbáltam a híres-neves füves cigarettát. Ezt szégyellem eléggé, de a hatásáról írok.

Beleszívtam pár slukkot és teljesen rosszul lettem.

Eleinte nem tudtam felállni, szédültem, ugrált fel-le minden, a fejem majdhogynem szétrobbant, aztán elájultam.

Felkeltettek és eleinte azt hittem, hogy álmodom, nem tudtam, hogy hogy kerültem oda, aztán rájöttem, hogy ez a valóság. Kiabáltam, hogy "mentőt, mentőt", de nem hívtak.

Beakartam bizonyítani a többieknek is, hogy ez a valóság, de olyan érzés volt, mintha nem hinnék el. Állandóan lejátszódtak a fejemben a dolgok újra és újra. Állandóan ugyanazt mondta mindenki. Alig emlékszem valamire.

Aztán megsétáltattak, kezdtem magamhoz térni, de még mindig ismétlődtek a dolgok, nagyon nehezen tértem magamhoz.

Aztán azóta eltelt 2 nap. Még most sem tértem teljesen magamhoz. Félek, hogy ez még mindig nem a valóság... Ez olyasmi, mint valami rögeszme.

Olyan gyengének érzem magam, olyan elesettnek. Fáj, mikor levegőt veszek, mikor ásítok, mikor köhögök. Vagyis a tarkóm alatt, a hátam körül.

Félek, hogy valami komoly bajom van és, hogy ez életem végéig engem fog kísérteni. Eléggé megbántam amik történtek, de még a mai napig kísért és érzem, hogy kísérteni is fog.

Olyan, mintha nagyon nehezen érzékelném a valóságot.

Miért van ez? Meddig fog tartani?

Depressziós vagyok már évek óta, gyógyszereket szedek, de most ez egy új dolog, ami eléggé rettentő.

Elhihetitek, hogy nagyon szégyellem magam a történtek miatt, megbántam és kívánom, hogy bár ne történt volna meg, de sajnos megtörtént.

Mit tudnék tenni? Félek már saját magamtól is, már az öngyilkosságon jár a fejem...

Segítsetek kérlek!!!

2014. júl. 20. 15:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
10-es értem én, csak attól hogy legalizálnák a füves cigit, még ugyanígy megtörténhet a baj, mert mint a kérdező is írta, másnak is belekeverhetnek valami mást. De ha tiltják, akkor annak van valamilyen visszatartó ereje. Én ezért nem támogatom Juhász Pétert.
2014. júl. 21. 12:40
 12/16 cli_hlt ***** válasza:

MOST tiltják. Ezért nem mertek mentőt hívni, és ezért "kevertek bele valamit". A designer kannabinoidokat a tilalom szülte.

Ha Colorado-ban, Hollandiában, Washingtonban, vagy Uruguay-ban veszen 3 gramm Blueberry Haze-t, akkor az 3 gramm Blueberry Haze lesz, nem pedig valami random szemét ugyanúgy, ahogy ha veszel egy üveg mézes barackot, akkor abban nem metilalkohol lesz. 18 (21?) éven alulinak ki sem adják a boltban.

Mivel a feketepiacnak versenyeznie kell az alacsony bolti árakkal, és legfeljebb a tizenévesek jelentik a piacot, így az összeomlik a csudába, minden normális ember boltból venné az ellenőrzött minőséget. (Ugye nem vennél reklámszatyorból pálinkát a kertek alatt? Ugye?)

Legálisan (jól) szabályozott környezetben a termék visszakövethető a termék a gyáróig, és nagyon megbánja az, aki mások egészségét veszélyezteti. A fenti esetben SEMMI nem fog történni az előállítókkal, az eladókkal, de ha kihívják a mentőt a szerencsétlen (hülye) fogyasztóhoz, akkor az megszívhatja.

A felhasználó NEM IS FÜVET SZÍVOTT, hanem a jó ég tudja, mit.

A legálisan szabályozott piac teljesen egyértelműen jobb a feketepiacnál, a gyalázat az, hogy egyesek ilyen életbe- és egészségbe vágó problémákat hülyeségből, vagy merő számításból arra használnak fel, hogy megkapják a szavazatodat.

Ez kicsit arra hasonlít, hogyan egyesek a kötelező védőoltások ellen ágálnak (hogy aztán természetgyógyás fosokat adjanak el neked) veszélyeztetve ezzel a nyájimmunitást, és százak vagy ezrek életét.

Ugyanígy undorító, ahogy a kannabiszpiac átszervezése ellen hangolnak téged és sokan másokat, vagy ahogyan az ártalomcsökkentést leépítik, lásd Kék Pont, illetve a mostani belövőszobás történet. Egy HIV járvány nem fog az injektáló használóknál megállni, illetve a mostani designer cuccokat fogyasztók potenciálisan magas TB számláját sem csak az ő családjuk fogja fizetni (és ez TB-s rész persze jól is van így, ez a lényege).

2014. júl. 21. 15:33
 13/16 anonim ***** válasza:
Nah, jobban lettél? Írj valamit!
2014. júl. 23. 16:32
 14/16 A kérdező kommentje:

Igen, jobban vagyok. Viszont lelkileg teljesen kész vagyok.

Össze vagyok zavarodva, ne nézzetek hülyének, de azon agyalok 2 napja már, hogy meleg vagyok-e.

Fél éve szakítottam a barátnőmmel, még mindig kísért a gondolat és Ő is. Nem tudom elfeledni. Elegem van a nőkből, mind csak kihasznált, aztán későn jött rá dolgokra, mikor már teljesen összetört engem.

Most teljesen be vagyok pánikolva, hogy mi van ha tényleg meleg vagyok?

Azt nem bírnám elviselni. Úgy érzem, hogy az összes férfiasságom elveszett.

2014. júl. 24. 18:44
 15/16 anonim ***** válasza:
De erre most jöttél rá, miután rosszul lettél, vagy már eddig is tudtad? Ez hozta ki belőled?
2014. júl. 24. 18:48
 16/16 A kérdező kommentje:

Eddig szinte mindig volt barátnőm, sosem gondoltam arra, hogy meleg lehetnék.

Egy igaz, nem voltak annyira komoly kapcsolatok, de az utóbbi az igen. 2 évet voltunk együtt és valami kínszenvedés volt az egész. Mármint sok mindent rontottam el benne, aztán emiatt meg sok más dolog miatt depressziós lettem, aztán még történtek dolgok.

2014. júl. 24. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!