Miért írnak fel annyi embernek antipszichotikumot fölöslegesen?
Figyelt kérdés
Nekem depresszióra és evészavarra írtak fel antipszichotikumot és nem értem miért (most már ugyan nem kell szednem). Sok olyan emberrel találkoztam az elmúlt egy évben terápiákon, pszichiátriákon, akik szintén antipszichotikumot kaptak hasonló diagnózisokkal. Miért írnak fel antipszchiotikumot nem pszichotikus betegségekre?2014. júl. 17. 09:22
11/12 A kérdező kommentje:
A ripedontól voltam az. Amikor a másik pszichiátriáról 16 mg-mal engedtek ki, akkor frontint már nem is kaptam, csak fluoxetet, de az nem álmosít.
2014. júl. 18. 08:46
12/12 anonim válasza:
Nekem nagyon súlyos anorexiára írták fel, pont, hogy a mellékhatása miatt! Meg is lett az eredménye,+34 kg! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!