Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan tud egy ember "szerelem...

Hogyan tud egy ember "szerelemben élni önmagával"?

Figyelt kérdés
Ti hogyan értelmezitek ezt a kifejezést és szerintetek hogyan lehet ezt az állapotot elérni?
2014. júl. 15. 22:23
 1/6 anonim válasza:
akinek hatalmas az egója, és annyira imádja magát hogy az már fáj, az képes erre. bár én sem értem, de talán a neveléssel lehetne magyarázni az egészet. tudod, ahogy a szülő neveli a gyerekét plusz ahogy alakítja idővel a környezete egy ember úgy változik, legyen szó kisgyerekről, tinédzserről, vagy felnőttről.:)) lehet hogy hülyeség, de én ezzel magyaráznám
2014. júl. 15. 22:31
 2/6 anonim ***** válasza:
Előző válaszhoz pluszba: Csalód az emberekben, mivel nagy az egója ezért azt hiszi hogy ő az egyetlen akiben megbízhat, ő az egyetlen akire támaszkodhat stb...
2014. júl. 15. 22:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Csalódik*
2014. júl. 15. 22:41
 4/6 anonim válasza:
igen, ezt kifejeltettem, tökre igazad van! :)
2014. júl. 15. 22:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Csak részleteztem, nem hiszem hogy akkora gond lenne, vagy mégis? ;D
2014. júl. 15. 22:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Tudás, istenhit, szeretet, segités. Jó lelkiismerettel soha sem fél, jó karmával nagy dolgokat tehet és nem érheti baj, jó erényekkel boldog lehet és szerencsés. Alázat és segités a célja, nem bizik magában, nem lehet gögös vagy lanyha és mindig meglátja az új dolgokat és örül, emiatt mindig friss és szép marad.

Csak kövesd az élet útját, keresd Istent és az elvezet ehhez, majd még többhöz.

2014. júl. 16. 01:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!