Megőrülök, mi lehet ez?
Szorongásos vagyok, hangulatbeteg, kényszergondolatos, az utóbbi időben rendkívül agresszív és durva.
Az a helyzet, hogy a hülye fejemmel megnéztem tegnapelőtt éjszaka egy moziban a Távozz tőlem, Sátán című horrorfilmet, pedig nagyon jól tudom, hogy nem bírom a horror és thriller filmeket, sőt, egyenesen tiltott, hogy olyanokat nézzek. De haverokkal voltam, és ezt akartuk.
Mióta megnéztem, folyton az jár a fejembe, hogy meg fog szállni egy démon, vagy a sátán, vagy már meg is szállt, és amiatt vagyok agresszív, amiatt vannak olyan obszcén gondolataim, hogy megölök másokat.
Eddig ezeket a dolgokat tudtam, hogy a mentális gondjaim miatt vannak, de most rettegek, hogy amiatt van, hogy megszállt egy gonosz dolog.
Mi lesz, ha előtör belőlem, és legyilkolom a családom? Vagy kárt teszek bennük? Nem akarok úgy élni, hogy egy gonosz démon birtokolja a lelkem és a testem. Eddig nem is hittem ebbe, vagy inkább úgy mondom, eszembe sem jutott, de most....megőrülök, annyira félek.
Istenben nem azt mondom, hogy totálisan nem hiszek, de eléggé távol állok Tőle. De annyira össze vagyok most zavarodva, hogy nem tudom, mi történik velem, nem is tudok még gondolkodni sem normálisan. Lehet ez is amiatt van, mert megszállt valami?
Nem tudom rendezni magamban, hogy csak egy filmet láttam, és ilyen nem létezik, mert a filmet alapból úgy kezdték, hogy megtörtént események alapján készült, és annyi helyen olvastam utána, és azt írták mindenhol, hogy van ilyen, hogy valakit megszáll a sátán egy démonja.
Lehet, hogy igazából nem is léteznek mentális betegségek, hanem akit azzal áltatnak, hogy ilyen betegségük van, azokban mindegyikünkben egy gonosz démon lakozik?
Ez a gondolkodás el fog múlni? Vagy mi lesz velem? Bár ne néztem volna meg azt a ku rva filmet...
Mitévő legyek? 16/F
Dehogy szállt meg csak simán félsz. Próbáld meg elterelni a gondolataidat valamivel, nézz meg egy vidámabb filmet, sportolj, stb.
Egyébként akiket megszálltak, azok nem hiszem hogy tudnak róla, és pláne nem írnak ide kérdéseket, mert itt lehet valaki segít megszabadulni tőle, és azt a megszálló nem akarja.
Na, szóval nincs benned semmi, nyugodj meg. A mentális betegségek meg nem attól vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!