Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Komoly lehet a baj? Lehet...

Komoly lehet a baj? Lehet agyi? 3 napja nagyon furcsát érzem magam. Ha jobbra nézek, szinte alig látok valamit. Ha balra, akkor minden ok. Zsibbad a bal lábam, nem egyfolytában csak valamikor.

Figyelt kérdés
Olyan mintha nem látnék rendesen, de ha külön külön letakarom a szemem, akkor normálisan látok. Nem értem. Lehet valami a fejemmel van? Orvoshoz nem tudok most menni, mert az egyetem és a munkahelyem között ingázok, vagy vizsga vagy meló.
2010. jan. 7. 11:52
 1/4 anonim ***** válasza:

Lehet a stressz és emiatt magasvérnyomás vagy hasonló dolgok.

Szerintem mindenképp menj orvoshoz már csak az is jót tenne, ha kicsit pihennél legalább 1 napot.

Amikor nincs vizsga egy napot vegyél ki a melóhelyen és menj orvoshoz. Ha nincs szabadságod mondd meg a főnöknek, hogy nem akartál de már muszáj. Ha nem akar elengedni akkor dumáld rá, hogy orvos után esetleg még bemész így csak fél nap vagy hasonló.

Orvoshoz kellene menned mindenképpen.

2010. jan. 7. 12:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Neurológushoz menj először. nekem van egy tippem mi az, de inkább menj orvoshoz! lehetőleg minél előbb.
2010. jan. 7. 12:40
 3/4 A kérdező kommentje:
Miért mi a tipped? Írd le nyugodtan. 23 éves lány vagyok.
2010. jan. 7. 13:23
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem nem hiszem, hogy agydaganata van!Persze menjen orvoshoz mindenképpen.

Ez a tünet a látótér kiesés-nem agydaganatra utal. Valószínűleg kihajtottad magadat de ami még hozzá jön, hogy tuti nagyon kevés folyadékot fogyasztottál mostanában. meg ha még egy kis kávéval ki is hajtottad magadból azt a keveset...., - akkor itt a megoldás!!! Ja meg egy kis torna, hogy keringjen is az a vér. A lótás-futás-na az nem számít tornának!!!

2010. jan. 8. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!