Egy csodtomeg vagyok, mi ertelme igy az eletemnek?
21 eves vagyok, soha nem voltam meg ugy szerelmes, hogz viszonozzak. Jelen esetben is tobb, mint 3 eve szerelmes vagyok valakiba, de semmi.
A tanulmanyaim szempontjabol 0 vagyok, folyamatosan bukok meg a vizsgakon, minden 2 eve mar elsoeves vagyok.
A kinezetemmel se vagyok elegedett, folyamatosan vasarolok ruhaka, cipoket, azert, mert egyszeruen nincs miert eljek...
21L
Akkor írj te is privátot, mert már félek ide írni bármit is.
Egy másik kategóriában kértem tanácsot a "mostoha" lányommal kapcsolatban, és egy csomóan nekem estek, hogy én hisztis pi...a vagyok, meg féltékeny vagyok az ex-re (bár nem magyarázta az illető ilyen hogy lehet, na mindegy), úgyhogy töröltem is a kérdést.
Na jó, írok párat, talán ebből nem lesz háború.
Tehát kedves kérdező!
Amit most tapasztalsz, azt úgy, hívják, hogy plátói szerelem.
Velem is volt ilyen annó, az a tipikus amikor egy középsulis lány "szerelmes" a fiatal tesi tanárába.
Vagy bárkibe.
El fog múlni, évek múlva már nevetsz az egészen.
Tudom, hogy most rettentő rossz.
Nem kell a szerelmet keresni. Rád fog találni akkor és olyan személyében akire nem is számítottál.
Ha cikinek találod, hogy épp nincs párod, mert a barátnőid, csoporttársaid gonoszkodnak, akkor ne foglalkozz velük.
Ha nagyon gáz a helyzet, találj ki egy pasit, akkor máris megnyugodnak, és máris nem te leszel a téma.
Hidd el, akik 18-20-25 évesen találták meg a nagy "Ő-t" már lehet, hogy többször váltak, és több gyerekük is van több embertől.
Ez nem egy lóverseny.
Mit értesz az alatt, hogy 0 vagy tanulmányi szempontból?
Milyen suliba jársz? Gondolom egyetemre hisz 21 éves vagy.
Szereted azt a szakot,vagy csak szülői elvárásból, muszájból vagy ott?
A kinézeteddel mi a gond?
Ha folyamatosan vásárolsz ruhákat, cipőket akkor nem lehet gond, mert sokan azért vannak gondban, hogy nincs lehetőségük újat vásárolni.
Valaki mondta, hogy van gond a kinézeteddel, vagy csak te érzed úgy?
Nem cikiz senki a barat miatt, de hianyzik. Annyira rossz latni, hogy mas boldog a parjaval, nekem meg senkim nincs.
Ugy vagyok tanulmanyi szempontbol 0, hogy regeteget tanulok, megsem sikerulnek a vizsgaim. Elso felevben meg szerettem ezt a szakot, mert erdekes volt, de az irodalom nem megy (idegen nyelveken vagyok).
A kinezetemmel meg szerintem biztos van valami gond, hiszen eleve, ha nem lenne, akkor lenne parom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!