Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Egy csodtomeg vagyok, mi...

Egy csodtomeg vagyok, mi ertelme igy az eletemnek?

Figyelt kérdés

21 eves vagyok, soha nem voltam meg ugy szerelmes, hogz viszonozzak. Jelen esetben is tobb, mint 3 eve szerelmes vagyok valakiba, de semmi.

A tanulmanyaim szempontjabol 0 vagyok, folyamatosan bukok meg a vizsgakon, minden 2 eve mar elsoeves vagyok.

A kinezetemmel se vagyok elegedett, folyamatosan vasarolok ruhaka, cipoket, azert, mert egyszeruen nincs miert eljek...

21L

2014. júl. 7. 17:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem írj nekem privit, mert ha ide írok, akkor sokan neked esnek (lehet, hogy így is), én meg tudnék neked pár tanácsot adni, mert én is voltam már a béka feneke alatt, most meg....
2014. júl. 7. 17:42
 2/7 anonim ***** válasza:
(Pedig kiváncsi lennék a tanácsokra.)
2014. júl. 7. 17:44
 3/7 anonim ***** válasza:

Akkor írj te is privátot, mert már félek ide írni bármit is.

Egy másik kategóriában kértem tanácsot a "mostoha" lányommal kapcsolatban, és egy csomóan nekem estek, hogy én hisztis pi...a vagyok, meg féltékeny vagyok az ex-re (bár nem magyarázta az illető ilyen hogy lehet, na mindegy), úgyhogy töröltem is a kérdést.

Na jó, írok párat, talán ebből nem lesz háború.

2014. júl. 7. 17:54
 4/7 anonim ***** válasza:

Tehát kedves kérdező!

Amit most tapasztalsz, azt úgy, hívják, hogy plátói szerelem.

Velem is volt ilyen annó, az a tipikus amikor egy középsulis lány "szerelmes" a fiatal tesi tanárába.

Vagy bárkibe.

El fog múlni, évek múlva már nevetsz az egészen.

Tudom, hogy most rettentő rossz.

Nem kell a szerelmet keresni. Rád fog találni akkor és olyan személyében akire nem is számítottál.

Ha cikinek találod, hogy épp nincs párod, mert a barátnőid, csoporttársaid gonoszkodnak, akkor ne foglalkozz velük.

Ha nagyon gáz a helyzet, találj ki egy pasit, akkor máris megnyugodnak, és máris nem te leszel a téma.

Hidd el, akik 18-20-25 évesen találták meg a nagy "Ő-t" már lehet, hogy többször váltak, és több gyerekük is van több embertől.

Ez nem egy lóverseny.

Mit értesz az alatt, hogy 0 vagy tanulmányi szempontból?

Milyen suliba jársz? Gondolom egyetemre hisz 21 éves vagy.

Szereted azt a szakot,vagy csak szülői elvárásból, muszájból vagy ott?

A kinézeteddel mi a gond?

Ha folyamatosan vásárolsz ruhákat, cipőket akkor nem lehet gond, mert sokan azért vannak gondban, hogy nincs lehetőségük újat vásárolni.

Valaki mondta, hogy van gond a kinézeteddel, vagy csak te érzed úgy?

2014. júl. 7. 18:00
 5/7 A kérdező kommentje:

Nem cikiz senki a barat miatt, de hianyzik. Annyira rossz latni, hogy mas boldog a parjaval, nekem meg senkim nincs.

Ugy vagyok tanulmanyi szempontbol 0, hogy regeteget tanulok, megsem sikerulnek a vizsgaim. Elso felevben meg szerettem ezt a szakot, mert erdekes volt, de az irodalom nem megy (idegen nyelveken vagyok).

A kinezetemmel meg szerintem biztos van valami gond, hiszen eleve, ha nem lenne, akkor lenne parom...

2014. júl. 7. 18:16
 6/7 anonim válasza:
örülj neki, hogy van pénzed egyáltalán vásárolni magadnak. a családom örülne, ha csak fele ennyi problémánk lenne. 3 gyerek, nincs pénz, válás munkanélkülien. még ezt a helyzetet is értékelni kéne, hogy nem rosszabb.
2014. júl. 8. 08:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Kezdj el élni, ismerkedni, és erősítsd magadban, hogy nem vagy nulla.
2014. júl. 12. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!