Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Testképzavar? Őszinte válaszok...

Testképzavar? Őszinte válaszokat kérek. (KÉP! )

Figyelt kérdés

Ami azt illeti, már hónapok óta testképzavarban szenvedek, úgymond az anorexia, az ortorexia, és sok minden más kerülget, de amint láthatjátok nem úgy nézek ki, és nem is vagyok vékony. Különböző időszakok váltakoznak az életemben, van amikor jól vagyok, van mikor legszívesebben az utcára sem mennék ki... Mindent tudok a fogyókúrákról, A HELYES fogyókúráról, a táplálkozásról, a "...rexiákról" és a bulimiáról, viszont mostanában komolyan felvetül bennem a kérdés, hogy milyennek látnak az emberek. Tudom, hogy nem ez a helyes út, de úgy érzem, hogy úm. a koplaással érzem csak jól magam. Van amikor azt látom, hogy nem vagyok kövér, de iszonyatosan annak érzem magam, van amikor egy óriás bálnát látok a tükörben, egy vissztaszító lényt, és nem igazán tudom, hogy mit gondoljak. De ha visszagondolok arra -te jó ég-, mennyi időt, mennyi pénzt és energiát elpocsékoltam már erre, és hogy mennyit sírtam, egyszerűen újból elfog a sírás.

Éppen ezért, szükségem lenne egy "vadidegen" ember véleményére, valaki olyanéra, aki nem ismeri a személyiségem, éppen ezért nem is mesélek sokat magamról, ezúttal nem mesélem el a történetem, kíváncsi vagyok, hogy anélkül milyen válaszokat kapok.

Szóval a végtelenül sokat hallott kérdés: Kövér vagyok? 15/L

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. júl. 6. 18:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
sportolj attól jobban fogod érezni magad,és elégedettebb leszel magaddal
2014. júl. 9. 23:07
 12/14 anonim ***** válasza:

Szerintem husi vagy, nem vagy szörnyen lefogyva, így nincs testképzavarod.

Nehéz komolyan gondolni, hogy bálna vagy, mert attól távol állsz, de valóban van rajtad felesleg.

2014. júl. 11. 21:36
 13/14 anonim válasza:

Teljesen jó vagy így.De ha attól jobban érzed magad akkor

sportolj.

2014. júl. 11. 23:16
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem brutál jó alakod van, szexuálisan izgató. Ôszintén. 18f
2015. aug. 3. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!