Hogy bírjam ki, míg orvoshoz kerülök? (többi lent)
Ugyanaz a 13 éves srác vagyok, aki matematikával, most kicsit mással, kombinatorikus geometriával, absztrakt algebrával, gráfelmélettel, valós analízissel, koordináta-geometriával foglalkozik. És most komplex függvénytant, többváltozós függvénytant és általános topológiát tanulok.
Ugyanakkor azok időben, amikor nem matematikával foglalatoskodom, a szokásos hallucinációk, hipochondria, paranoia, kényszeresség (úgymint 3; 7; 12 szám, befejezési kényszer,), depresszió mellett valami újat kezdek tapasztalni. Az egyik legjobb eset, amikor azon merengek el, hogy én igazából egy 30-40 éves elmebeteg vagyok a zárt osztályon, ez a világ nem is létezik.
De mint említettem, az időpontom pszichiátriára 2014. 12. 05.
Addig viszont már végképp nem bírom ki. Szegény szüleim próbálnak megnyugtatni, próbálnak segíteni, támogatnak mindenben. A Föld legjobb családját kaptam, de nem vagyok benne biztos, hogy kibírom addig.
Addig az időpontig nem is mész pszichológushoz? Talán vállalhatnál korrepetálásokat, gyanítom, hogy lesz sok pótvizsga matekból, na meg biztos készül valaki az érettségire is. Bár fogalmam sincs, hogy a szociális készségeid milyenek, vagy hogy egyáltalán kedveled-e a társaságot.
Merengeni mindenki szokott igen bizarr dolgokról is, az alteregós elképzelés sem tűnik betegesnek.
Ne varjatok meg a decemberi idopontot, keressetek magan orvost. Az en kisfiam autista igy sokat olvasok mentalis egeszseg temaban es ez ugrott be
Jobbulast kivanok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!