Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy bírjam ki, míg orvoshoz...

Hogy bírjam ki, míg orvoshoz kerülök? (többi lent)

Figyelt kérdés

Ugyanaz a 13 éves srác vagyok, aki matematikával, most kicsit mással, kombinatorikus geometriával, absztrakt algebrával, gráfelmélettel, valós analízissel, koordináta-geometriával foglalkozik. És most komplex függvénytant, többváltozós függvénytant és általános topológiát tanulok.

Ugyanakkor azok időben, amikor nem matematikával foglalatoskodom, a szokásos hallucinációk, hipochondria, paranoia, kényszeresség (úgymint 3; 7; 12 szám, befejezési kényszer,), depresszió mellett valami újat kezdek tapasztalni. Az egyik legjobb eset, amikor azon merengek el, hogy én igazából egy 30-40 éves elmebeteg vagyok a zárt osztályon, ez a világ nem is létezik.

De mint említettem, az időpontom pszichiátriára 2014. 12. 05.

Addig viszont már végképp nem bírom ki. Szegény szüleim próbálnak megnyugtatni, próbálnak segíteni, támogatnak mindenben. A Föld legjobb családját kaptam, de nem vagyok benne biztos, hogy kibírom addig.

2014. júl. 6. 00:08
 1/3 anonim ***** válasza:

Addig az időpontig nem is mész pszichológushoz? Talán vállalhatnál korrepetálásokat, gyanítom, hogy lesz sok pótvizsga matekból, na meg biztos készül valaki az érettségire is. Bár fogalmam sincs, hogy a szociális készségeid milyenek, vagy hogy egyáltalán kedveled-e a társaságot.

Merengeni mindenki szokott igen bizarr dolgokról is, az alteregós elképzelés sem tűnik betegesnek.

2014. júl. 6. 00:45
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha tb alapon nem kaptatok korábban időpontot, menjetek el magánorvoshoz, ezek a hallucinációk és téveszmék nem gyerekjátékok.
2014. júl. 6. 08:43
 3/3 anonim ***** válasza:

Ne varjatok meg a decemberi idopontot, keressetek magan orvost. Az en kisfiam autista igy sokat olvasok mentalis egeszseg temaban es ez ugrott be

[link]

Jobbulast kivanok.

2014. júl. 6. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!