Mikor kell menni védőnőhöz? Dec 27. én voltam uh-n oda köv. Alkalommal 12. én kell mennem de a dokimhoz nem kerülök be mert nincs hely csak az uh-s orvoshoz.
Az aszisztens csaj azt mondta hogy türelem a védőnővel mert a 12.hétig még bármi megtörténhet.ez normális??Tényleg nem késő akkor menni védőnőhöz meg vizsgálatokra?Kiskönyvem sem lesz addig?
Az első terhességemnél már 8 hetesen volt.
Én is mentem már kilenc hetesen. Adott kiskönyvet is meg beutalókat vérvételre. Nem kellett megvárnom a 12. hetet, sőt addigra elintéztem a vérvételeket, meg az ekg-t is. Szerintem nyugodtan mehetsz. Amúgyis, hogy mondhatnak olyat, hogy 12. hétig bármi történhet???? Ennyi erővel akkor a kilenc hónap alatt is történhet bármi!!!!!!
Boldog baba várást!!
34 hetes pocis
Engem a dokim küldött, de én már 5 hetesen mentem.Akkor még nem is volt szívhangja, de a kiskönyvet megkaptam, és az első 3 hónapban táppénzen voltam:)
Szerintem is menj el nyugodtan:))Tök jó amikor már a kezedben van a kiskönyv:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!