Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Dr. Bognár Gábor pszichiáter...

Dr. Bognár Gábor pszichiáter szakorvos magánrendelésén (Sopron) volt valaki? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Elsősorban az érdekelne, hogy milyen, de leginkább, hogy mennyibe kerül az első illetve a többi "konzultáció"?

2014. júl. 3. 18:22
1 2
 11/14 anonim válasza:
Mindenki fejlődik...a pszichiáterek sem kivételek ez alól az örök törvény alól. Amit másokkal teszünk, vissza fogjuk kapni az élettől. Én szeretnék még sok jót kapni az élettől , ezért kívánok az érintetteknek...a főorvos úrnak...és mmindenkinek aki ezt az oldalt követi, jó egészséget és minden jót és kitartást az élethez.
2020. jan. 21. 18:51
 12/14 anonim ***** válasza:
Felejtős!
2021. okt. 13. 11:34
 13/14 anonim ***** válasza:
Gabóca.
2023. júl. 5. 00:41
 14/14 anonim válasza:

A megnevezett pszichiáter kórházi rendelője hol van?

Csak hogy képben legyek kiről van szó, mert most nekem is problémám lett ezzel az orvossal...(több beteg panaszolt már rá, de ahogy itt olvasok is megosztó a doki ezek szerit.)Sajnos ezeket nem tudtam róla, amikor jelentkeztem hozzá, de nálam is beigazolódott, amit többen is írtatok.

febr. 7. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!