Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Segítség! Pánikbeteg vagyok....

Segítség! Pánikbeteg vagyok. Ti is tapasztaltatok ilyet? (alul)

Figyelt kérdés
Sportolo vagyok és sportolni se merek féelk h meghalok, valamennyire leküzdöttem edzettem meg minden. Most télisünet volt holnap ujra edzések, é megint rettegek hgs meg fogok halni. Focista vagyok és ska mehalnak sziv elégtelensgben. Soha nem votl baja szivemnek vizsgálaton votlma mindehol, de miota ez a pánik van napiegy kétszer van szivritmus zaar, meg mindig érzem h itt szúr ott szúr. És a stressztől mr a pályán is alig van erőm lépni. Mint egy ördögi kör: Ritmus zavar miatt nem emrsz mozogni, de anélkül megne tudok lni. Tapasztalt más is ilyent?????
2010. jan. 5. 23:35
 1/8 anonim ***** válasza:
58%
télisünet vidd be a melegre nehogy megfázzon xD
2010. jan. 5. 23:40
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha ennyire rettegsz hogy valami bajod van akkor hagyd abba a sportolást, mert akkor nem is tudsz úgy teljesíteni, ha folyton az jár a fejedben hogy vmi baj lesz..
2010. jan. 5. 23:44
 3/8 anonim ***** válasza:
Én testépítő vagyok 106 kiló, és csak 3% zsír. Pánikbeteg vagyok énis. Félek fekvenyomásnál hogy meghalok és nem bírom tovább. Voltam orvosnál, valamennyit segített, de még mindig nem 100%. Lehet hogy ez sportolóknál gyakrabban kialakul?
2010. jan. 5. 23:58
 4/8 anonim ***** válasza:
Te félsz ettől a sporttól, mert több sporttársad meghalt fiatalon a közelmúltban. Hagyd abba, mert rámegy az egészséged. Nem lehet stresszesen, pánikrohamokkal erős szívveréssel sportolni. Egyszer úgy felpörög a szíved, hogy rosszul leszel. Jelez a szervezeted ebből elég volt, ez már nem a te világod.
2010. jan. 6. 00:26
 5/8 anonim ***** válasza:

Az utolsó hülyeségeket beszél. Nem szabad engedni a pániknak, mert nem fog elmúlni. Hiába hagyod abba a sportot, majd előjön máshol is... mondjuk tömegben. Akkor majd nem mész tömegbe. Aztán majd előjön a kocsiban. Többé nem ülsz kocsiba. Ez egy ördögi kör!!!! Én is sportolok én is voltam pánikos. Vannak jó pszichológusok, akik megtanítanak különböző relaxációs technikákra, amivel ezt idővel le lehet győzni. Nekem elmúlt, nagyon ritkán jön elő, de akkor is lesz@rom... megtanultam kezelni.

Ne feledjük, hogy ha évente meghal mondjuk 20 sportoló hirtelen szívhalálban, attól még több százezer nem halt meg. És bár elhiszem, hogy keményen nyomod, attól azért nyilván messze vagy, amit az élsportolók adnak a szervezetüknek...

Én 8 évig voltam pánikos, és úgy indult a legyőzési folyamat, hogy egy idő után kurv@ra elegem lett abból, hogy ez a sz@r irányítja az életem. Egy este jött a pánik, féltem meghalok, szívroham. Na mondom kurv@ anyád, akkor dögöljek meg! Elmentem futni... Sprinteltem, mondtam akkor gyerünk haljak meg! 200-as pulzust csináltam, levegőt már alig kaptam, kettőt láttam, meg csillagokat, de meg nem haltam. Na utána a relaxációs technikáknak, meg annak, hogy amikor jött a para szembe mentem vele, és még jobban terheltem magam, szép lassan ritkultak a rohamok.

Van egy nagyon igaz mondás, félni csak a félelemtől lehet. Ez a pánik ilyen. Az ember abnormálisan felnagyít dolgokat, és ezt csak azzal lehet legyőzni, ha szembe mész a parával!

2010. jan. 6. 10:48
 6/8 anonim válasza:

Pszihiáterhez fordulj. Vele őszintén megbeszélheted a problémádat.

Nem kell hozzá beutaló. A helyi sztk-ban kell időpontot kérni. Minél előbb mész, annál előbb segít. Ne gyötrődj.

2010. jan. 6. 20:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Csak gyógyszert nehogy szedj!!! Ezek a problémák belülről fakadnak, a megoldás is belül van. A gyógyszerek csak elnyomják a tüneteket, leállni meg nem fogsz tudni, mert parázol, hogy visszaesel...
2010. jan. 6. 20:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Na azért 200-as pulzussal vitt már el mentő beteget.
2010. jan. 7. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!