Mit tegyek? Már ebből nincs kiút?
Figyelt kérdés
Sziasztok,
Nagyon rosszul erzem magamat a bőrömben. Sok minden zavar, sajnos extra erzekeny vagyok es minden negatív dolgot elraktározok magamban, félreértem a dolgokat másoktól gyakran és apró dolgok miatt is kiborulok. Pontosabban beképzelek már olyanokat is, hogy az ismerősök kibeszélnek, nem szeretnek, lenéznek. Pedig nagyon nagy szívem van, csak sok rossz dolog törtent amiket keptelen vagyok feldolgozni és tovább lépni. Jártam már pszichológusnal de nem tudtunk előre haladni. Sportolok, mindent megteszek, de semmi nem gyógyít semmi nem enyhíti a dolgokat. Valaki tud tippet adni erzekeny lelekre? Kb. Elmegyek mar katonának... 22/L
2014. jún. 30. 08:42
1/4 anonim 

válasza:

Tedd rendben az önbizalmadat, utána kevésbé leszel érzékeny, az a baj hogy nem bízol magadban, a képességeidben különben nem gondolnál hülyeségeket. Sok sikert.
2/4 anonim 

válasza:

a sport jó. De milyen kifejezési formát gyakorolsz? Írj, rajzolj, fess, zenélj, énekelj, drámajátékban vegyél rész- ezeken keresztül lehetne feldolgozni a téged ért hatásokat. Úgy, hogy magadban sírdogálsz, hogy ki-mit mondott, mit gondol rólad, úgy nem lehet. És arra is gondolj, hogy ami veled történik, abban MINDIG TE IS benne vagy. Változtatni csak magadon tudsz, máson nem. Naplót írj, ahol kifejezed, vagyis formát adsz a formátlan, kavargó, nyomasztó érzéseidet- ettől már egyből könnyebb lesz szembenézni a dolgokkal.
3/4 anonim 

válasza:

Hát, ez eléggé komplex dolog, ahogy leírtad. Inkább az a baj, hogy elkezdtél paranoiás lenni, nem bízol senkiben, stb. Ezért kéne olyan helyre/társaságba járnod, ahol olyanok vesznek körül, akiktől nem félsz, hogy hátba szúrnak. Bár ez előfordul a legjobb helyeken. Azzal, hogy állandóan szorongsz, feszült vagy, a többi emberben azt a benyomást kelti, hogy ez a csaj bizonytalan, nem teljesen normális, hasonlók. Amit persze el akarsz kerülni. Miért nem próbálsz meg lazítani, ha ennyire görcsös vagy? Kikapcsolódni, relaxálni te is tudsz, gondolom, zenével. Lány létedre miért akarsz katonának menni, sok férfi közé, szerinted ott nem lesznek problémák? Nem akarok vészmadár lenni, de először inkább olyan új társaságot válassz magadnak, ahol EGYÁLTALÁN nem kell semmi miatt görcsölnöd, aggódnod, félned. Bármilyen ilyen társaság jó lehet, amit szeretnél. Ha számodra a katonaság az, akkor te tudod, a lényeg, hogy jól érezd magad!
4/4 anonim 

válasza:

Nézd meg a YouTube-on az "Út a nyugalomhoz, a lelki egészséghez" sorozatot, és gondolkodj el rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!