Ki mit tenne ilyenkor?
23 éves férfi vagyok.
Naponta többször ingadozik a hangulatom, gondoltam már valamiféle tablettára, de nem akarok pszichológushoz menni.
Egy faluban lakom, barátaim nincsenek, kivéve netesek.
Dolgozom, de ott sincsenek velem egykorúak, szinte mindenki kivétel nélkül idősebb, és nem egy-két évvel.
Nem nagyon járok ki a házból, inkább ülök egész nap a gép előtt.
Nyitott vagyok egyébként, tehát nem egyszer próbáltam barátkozni, ami megy is, de általában ezek hamar véget érnek, mert mindig az lett a vége, hogy egyoldalú volt, és persze pofára esés.
Párom van, távkapcsolatban élünk. Vele minden jó, ha vele vagyok, nagyon is jól érzem magam, de csak heti egyszer tudunk találkozni.
Régebben sokkal szálkásabb és izmosabb voltam mint most, kondiztam, futottam. Most meghíztam, és alig van valami erőm, hogy rávegyem magam edzeni, mert tudom, hogy kellene, de egyszerűen olyan a hangulatom, hogy minek, jobb úgysem lesz...
A külsőmmel egyébként nincs gond, tehát szinte minden nő utánam fordul, szóval a baj forrását nem itt kell keresni.
Valószínű a baráti programok hiányoznak, és a törődés.
Minden segítő szándékú hozzászólást elfogadok, és köszönök is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!