Ezzel mit lehet csinálni?
Szóval az lenne a problémám, hogy kezdek idegbeteg lenni.
Kis piti dolgok mint pl apám bejön a szobába és beleköt egy teljesen jelentéktelen dologba, vagy, hogy képtelenek a koromnak megfelelően kezelni (17 éves lány vagyok) és azzal piszkálnak, hogy bezzeg a bátyád..... Ezek így önmagukban kis dolognak tűnnek de együtt már évek óta ez nekem sok és nem bírom. Nem vagyok eljárogatós típus de mostmár inkább elmegyek mert otthon állandóan görcsben van a gyomrom, sokszor suliban is, de aki így rám néz az meg nem mondja, hogy van ilyen bajom mert nem mutatom ki. Apám is azt hiszi marhavicces azzal, hogy mindenbe beleköt de fogalma sincs, hogy amint egyedül vagyok kitör belőlem a sírógörcs meg a düh és egyszerűen nem tudok már mit csinálni, neten vadidegeneknek megyek neki a barátaimat bántom meg, pedig nem áll szándékomban de ott és akkor nagyon idegbeteg szoktam lenni.
Tudom, hogy tinihisztinek tűnik de nem az. Valaki ötlet?
Köszi előre is a normális válazsokat!
Válaszokat*
És az még lemaradt, hogy régebben sportoltam, rajzoltam, zenéltem, de mostmár egyszerűen nem megy egyik se....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!