Törés után görbe lett az ujjam és nem is hajlik be rendesen. Mit tudnak ezzel még csinálni?
osztálytársamnak a keze lett görbe törés után, és ő sem tudta rendesen mozgatni.
Emiatt sebészek csináltak valamit (talán az inakat vágták át, de nem szeretnék hülyeséget írni). de előtte több nappal be kellett feküdnie a kórházba hogy "elrettentő példának" mutogassák, hogy hogy nem szabad csontokat összeilleszteni (vagyis rosszul illesztették össze).
menj másik orvoshoz, ha az is elhajt, egy harmadikhoz... stb.
SAjnos én is bajban vagyok. Eltört a jobb kisujjam 1 hónapja, 3. napja van lent a gipsz de nem tapasztalok javulást. Nem tudom teljesen behajlítani, ahogy én látom egyátalán nem hajlik a jobb kéz kisujj első ujjperce )ujjgyök felőli). Nem a ujjperc sérült hanem zöldgally-törés volt. Mit tehetek? Valaki írja meg (lehetőleg privátba).
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!