2,5 hónappal ezelőtt történt velem egy érdekes és azóta minden más, mintha megváltoztam volna. Szerintetek?
2,5 hónappal ezelőtt JVH-ztam, sajnos..kipróbáltam és nem volt semmi különös dolog, kicsit kellemetlenül szédültem és ennyi. Rá egy hétre hánytam nagyon rosszul voltam, ilyen rosszul még nem is voltam életemben (Akkor volt húsvét és azt mondják, hogy elrontottam a gyomrom, miutan hánytam jobban lettem) . Nem diétáztam meg és 5 nap múlva megint rosszul lettem, szinte bepániktam és megint hanytam este amitől jobb lett. Másnap a suliban rosszul éreztem magam és hazaengedtek, a klinikán nem találtak semmi különöset. Diétáztam 3 napot és azóta semmi bajom, de én ezt fejben összekötöttem, hogy nekem a drógtól van volt valami bajom és féltem, hogy megváltoztam, hogy én már nem is az vagyok aki voltam..azután sajnos az interneten olvasgattam a pánikbetegségről és azóta csak ez jár a fejemben már két és fél hónapja..hogy én beteg vagyok és hogy már sose lehetek olyan amilyen voltam, már megváltozott minden és végülis nem is tudom, hogyha ebbe belegondolok akkor miért rossz nekem..csak egyszerűen erre gondolok és feszültebb vagyok, mintha beszűkülne a világ és nem tudok másra gondolni. Félek, hogy azzá teszem magam..annyit gondolok rá, vagy ha nem js most akkor majd később visszajön ez az érzés és onnantól kezdve ilyen beteg leszek, mert olvastam, hogy egy srác aki most 24 éves mindene megvan állás,lakás stb es esténként nem tud aludni stbstb.. Annyira rossz érzés,hogy manapság már nincs egy nyugodt estém amikor lefekszem és mint régen nem gondolok semmire vagy TV-zek , majd elalszom reggel pedig kipihenten kelek..MERT agyalok, hogy este rosszul fogok aludni meg azon gondolkodom, hogy most miert ezen agyalok, biztos azert mert mar agyilag nem vagyok ép.
Egyébként járok mindenhova, strand barátokkal vagy focizni..tehát nem lehetek pánikbeteg, mert gondolom ők ilyenket nem csinálnak, de akkor miért hiszem azt vagy miért mindig ezen jár az agyam, hogy vajon ők hogyan gondolkodhatnak stb? Sokszor érzem magamon, hogy nem vagyok spontán, figyelek arra, hogy éppen mit hogyan csinálok vagy hogy mit beszélek.. Mit tanácsolnátok? Ugye nincs semmi bajom?
Most, hogy ezeket leírtam, megint rosszul érzem magam és mintha nem látnék ilyenkor kiutat:S eddig próbáltam nem foglalkozni vele és nem erre gondolni és nem volt ilyen rossz kedvem mint most..most viszont ezeket leirtam és megint olyan rossz a kedvem, mint 2,5 hónappal ezelőtt volt.
17/ F
Ne aggódj! Ezeket a szereket és a hatásaikat nehéz feldolgozni néha, még egy sima JWH (gondolom arra gondoltál) is előhozhat egy benned lappangó dolgot, esetleg depressziót. Nem kell tartanod semmitől, ez a mindent tudatosan csinálsz dolog meg inkább a félelem, vagy talán a lelkiismereted. Nem tudtál valamit feldolgozni. Semmi probléma, én egy sokkal veszélyesebb szerbe, az LSA-ba botlottam, ami majdnem olyan, mint a bélyeg. Na azt nem ajánlom a legrosszabb ellenségemnek sem, borzalmasan szar volt, azt hittem "úgymaradok", és nem tudok majd lejönni, jól rá is paráztam.
Alap dolog a tudatmódosító szerknél, hogy ne legyen benned megoldatlan probléma, kétes családi háttér ne legyen mögötted, vagy a családban ne legyen semmi mentális betegség, mert könnyen felszínre hozhatja. Nyugodj meg, lendülj túl rajta, mert ezen többen átesnek, mint azt gondolod. Beszéld ki magadból valakinek, beszéljétek meg a problémát, menj el néha túrázni valakivel, és meglátod, túl fogsz lendülni ezen a rossz élményen. Írj nyugodtan, ha gondolod.
És akkor életem végéig "enyhén" ilyen beteg leszek? vagy majd mindig előjön ?
már annyira bánom:(
szia, még nagyon régen használtam egy hasonló, még akkor legális szintetikus undormányt. (valami AM-2201 vagy mi volt a neve)
Én túlszívtam magamat, utána nagyon szarul, furcsán éreztem magamat. De nem egy napig, nem két napig, kb 2-3 hónap alatt tisztultam ki nagyjából.. sőt volt az egy fél év is mire úgymond nem éreztem furcsán magamat.
Szóval az idő a gyógyszer!
kitartást! és soha többet ne csinálj ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!