Sokszor fáradt, nyugtalan rosszkedvű, kimerült vagyok, szeretnék enyhe nyugtatót szedni, melyiket tanácsoljátok?
Figyelt kérdés
Úgy érzem, hogy teljesen kimerültem, keveset alszom, és ezért napközben nem az vagyok, aki lenni szeretnék.
Sokat veszekszem a családdal, piszkálódóm stb....
2014. jún. 15. 14:39
1/6 anonim válasza:
Édes szívem, tudod te, mire való a nyugtató?
2/6 A kérdező kommentje:
Mire való kis drágám?:-)
2014. jún. 15. 16:08
3/6 anonim válasza:
Citromfű teát javasolok neked elsősorban. Napi pár bögrével nyugodtan igyál meg. Aloe vera gél is nagyon jó az idegekre, valamint a Sedatific PC homeopátiás nyugtató. Ha ez kevés lenne, akkor Valeriána tablettát vehetsz a patikában.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen kedves utolsó a válaszod,és a tanácsod!!
2014. jún. 15. 20:06
5/6 anonim válasza:
A bogyókkal nem oldasz meg semmit, legfeljebb a szőnyeg alá söpröd. A relaxáció sokkal jobb megoldás, hátránya hogy neked kell csinálni, mert helyetted nem csinálja senki.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, eddig még nem próbáltam a relaxálást, de utána fogok olvasni.
Könnyen el tudom sajátítani?
2014. jún. 16. 07:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!