Szorongás, enyhe depresszió. Kinek hogyan, és mennyi idő alatt sikerült teljesen kigyógyulni belőle?
Figyelt kérdés
Nagyjából fél éve kezdődött nálam, először enyhébb volt a szorongás, nem is voltam rosszul, de mostanában nem tud semmi sem igazán megnyugtatni, jó érzést adni ... aki túl van ezen annak mi segített, mennyi időbe telt ebből kijönni? 16/F2014. jan. 6. 19:44
1/3 anonim válasza:
Szakember segítségével pár hét alatt ki lehet jönni (de utána folytatni kell, hogy ne térjen vissza). Egyedül... hát, nekem évek alatt sem sikerült, sőt, egyre rosszabb lett.
2/3 anonim válasza:
Pszichoterápiával ki lehet belőle jönni.
3/3 anonim válasza:
amióta az eszemet tudom van szociális fóbiám, de még nem gyógyultam ki
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!