Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan tudnám mentálisan...

Hogyan tudnám mentálisan regenerálni magam?

Figyelt kérdés

A vizsgaidőszak kemény dió. Orvosira járok, ezt volt az első évem. Majdnem két héten át, naponta több, mint 12 órát tanultam. Enyhén kimerültem. Olyannyira, hogy nem tudok aludni sem, egyszerűen nagyon kellemetlenül érzem magam. Van valami jó módszer, amivel ki lehet pihenni a mentális fáradtságot?

Válaszaitokat előre is köszönöm.

2014. jún. 11. 10:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Én fognék egy jó könyvet, egy jó hideg doboz sört, egy pokrócot és kimennék a strandra, úsznék a jéghideg medencébe és sz@rnék a világra.
2014. jún. 11. 10:13
 2/4 anonim ***** válasza:

A relaxációban nem szoktak csalódni az emberek:

https://www.youtube.com/watch?v=EfMA04nU2Fo

2014. jún. 11. 18:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Relaxáció, vagy/és sok sok sok sport!!! Felteszed a fülest, nyomatsz valami jó zúzós zenét, és futsz, addig míg úgy érzed, hogy össze nem esel a fáradtságtól (na jó, kicsit előtte állj le azért), kirándulj, sétálj egy jó nagyot, lehetőleg zöld övezetben, mássz fára, lépdelj mezitláb a füvön, kapcsolj ki. szerintem. Persze kinek bejön, kinek nem :)
2014. jún. 11. 18:59
 4/4 A kérdező kommentje:
A legrosszabb az, hogy borzalmasan fáradt vagyok. Ma volt az utolsó vizsgám. Hajnali 3-ig tanultam. Egyébként viszonylag éber voltam a nap folyamán. A vizsgám prímán sikerült, de itt vagyok, hogy egyszerűen fekszem, de nem bírok aludni. Fáj a fejem, és határozottan el vagyok fáradva, ki vagyok merülve. :( Nagyon remélem, hogy éjjel sikerült valamicskét pihennem, mert holnap reggel 6-ra megyek dolgozni:D És elfelejtem ezt az egész vizsgaidőszakot:D:D
2014. jún. 12. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!