Mit tehetnék? Nem akarok ilyen lenni!
Folyton depressziós vagyok. szorongok, és ha arról van szó ,hogy valahová el kell menni egyszerűen nem merek..senki nem érti miért nem járok el itthonról többet..úgy érzem félek a társaságtól az új helyzetektől.. ha ki is mozdulok otthonról nem egyedül teszem. Régen is félénk voltam és szorongtam de nem ennyire..voltak barátaim akikkel lógtam, elmentem egyedül vásárolni nem is igazán voltam szomorú soha mára meg ott tartok ,hogy barátaim csak a Közösségi oldalon vannak és még egy rohadt buszra sem merek fel szállni egyedül.
Pár éve voltam pszichológusnál de ő annyit mondott,hogy semmi problémám..próbáljak meg eljárni itthonról és ennyi.. meg enyhe nyugtatót kaptam.
Nem tudom mi lehet ez az egész..talán az sem tett jót,hogy pár éve szerelmes vagyok egy fiúba akivel a helyzet hát..bonyolult.:) viszont ha róla van szó ..hát nagyon boldog tudok lenni.<3 de miatta is sokat vagyok szomorú és kivagyok teljesen. Nincsenek ellenségeim , sőt szívesen beszélnek velem az emberek és úgy látom kb mindenki kedvel. mégis ilyen vagyok.. A külsőmmel nem vagyok megelégedve mert túl vékony vagyok ezért eléggé hülyén érzem magam..
Stressz, szorongás, gátlások stb.. nagyon szeretnék változni. boldog akarok lenni és úgy viselkedni mint a többi korombeli.:(
a válaszokat előre köszönöm!
19N
szia, én csak azért válaszolok, mert teljesen magamra ismertem a leírásból. jó tudni, hogy nem én vagyok az egyetlen
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!