Mivel szüntethető meg ez az érzelemmentes (múmiás) állapot?
Sok esetben azon kapom magam, hogy egyszerűen képtelen vagyok nevetni a vicceken, ha a barátom megcsókol, nem érzek szerelmet vagy vágyat és nincs az a téma, ami felkelthetné az érdeklődésemet. Ebből akkor zökkenek ki, amikor valamiről mesélnem kell, terjedelmesebb választ adnom egy kérdésre vagy hasonlók. Furcsamód olyankor folyamatosan úgy érzem, hogy éhes vagyok, pedig előtte egy jókora adag ételt vettem magamhoz. Ihatom a vizet is liter számra, nem csillapítja a szomjamat. Tudtok ez ellen tartós megoldást? Kérlek, segítsetek, mert agyamra megy a múmia-állapot!
21/L
egyetértek az első válaszolóval. próbálj meg hinni másokban, adj nekik egy esélyt. a csalódások, fájdalmak elkerülésének nem az a módja, h falakat építesz magad köré, így sosem leszel boldog, egyedül maradhatsz.
sajnos, a negatív dolgok az élet velejárói, elkerülhetetlenek.
Természetes hogy a bizalom hónapokon vagy éveken át alakul ki, ezért is van értéke. Ez főleg igaz miután csalódtál párat. A viccek 90%-a pedig egyszerűen xar. Minél többet hallasz, annál több lesz ilyen. Ezt tanulásnak hívják.
Aki pedig ezeket nem érti, mert mondjuk lassabban tanul mert a tizede az IQ-ja, és erőszakosan elvár tőled mindenképp valami érzelmi reakciót, annak el lehet mosojodni, hogy húzzon már odébb, hosszútávon pedig nem muszály foglalkozni vele. A te életed nem az övék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!