Szimpla szétszórtság, vagy valami komolyabb?
A leírásod alapján nekem rögtön az ugrott be, hogy egy kicsit túl vagy stresszelve, le vagy fárasztva. Első körben én nem gyógyszerekkel tömetnélek tele, mint Hektor, hanem egy pihentető (wellness) hétvégét ajánlanék.
Sokat dolgozol? Mennyit alszol egy nap? Hogyan étkezel? Reggel ugyanolyan fáradtan kelsz fel, mint mikor lefekszel? Hogy alszol, vannak rémálmaid? Barátnőd mennyire támogató, tud arról? Sokszor vagy ideges? Történt valami változás az életedben mostanság?
Most kaptam állást egy üzletben ahol heti 5 napot, napi 10 órában dolgozok. Régebben sokat aludtam, most ez 6-7 órára korlátozódik. Rémálmok rendszeresek, legtöbbje a régmúlthoz köthető. Mikor felkelek fél órát birok, azután kezdek kicsit
szédülni, és halálos fáradtság lesz úrrá rajtam. A stresszhez köthető, hogy nagyon szorongós típus vagyok. Állandó gyomorgörcsöm van attól, hogy vajon milyen véleménnyel van rólam a környezetem. A barátnőm tud a dologról, de nem tulajdonít neki különösebb jelentőséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!