Vannak itt kényszerbeteg fiúk/lányok?
Persze,folyton tépkedem a bőrt az ujjaimról míg véres nem lesz.
Szoktam a számról is tépkedni de még nem jöttem rá,hogy mi váltja ki,milyen szituációk...
Én kényszerbeteg vagyok, orvos is megerősítette. Ilyen apróságok nálam is vannak, hogy pl. bőrtépés, körömrágás, de igaza van annak a válaszolónak, aki azt mondta, nem itt kezdődik a kényszerbetegség. A kényszerbetegség ott kezdődik, hogy képes vagy összeveszni a családtagjaiddal, ha nem hajlandóak huszonhatodszor is elhúzni meg visszahúzni a függönyt, hogy hallucinálod is a magad körüli dolgokat (ha csak egyik kezeddel érsz hozzá valamihez, azt súlyosabbnak érzed, mintha valami lehúzna), hogyha egy tárgy nem úgy áll, ahogy akarod, akkor az furcsa leírhatatlan, bizsergő érzést okoz az agyadban, hogy semmi másra nem tudsz gondolni egész nap, hogy bizonyos dolgokat bizonyos módon kell csinálni, mert ha nem, akkor például meghalsz, vagy hogy aludni sem tudsz, amíg nem csináltad meg tökéletesen a kényszereidet. Sőt,néha egyes cselekedetek annyira evidensek, hogy már nem is jut eszedbe, hogy ez kényszer, és amikor valaki rákérdez, meg is vagy lepve, hogy hogyhogy nem tartja egyértelműnek. például meg is feledkezel arról, hogy nem szükséges mondjuk a cipőd felvétele előtt 2-t tapsolni (most mondtam egy hülyeséget), mert összenő a tevékenységgel.
Válasz a kérdésedre: igen, vannak itt kényszerbetegek, de kevesebben, mint azt gondolják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!