Ez depresszió? Ha igen mennyire súlyos?
Figyelt kérdés
Mostanában szinte állandóan aludnék napközben is. Eléggé feszengek mindenhol és utálom magam,mivel az utóbbi időkben eléggé sokat híztam. Napközben állandóan rámjön a hányinger. A szexet próbálom a párommal kerülni,pedig régen nagyon szerettem vele a szexet. Úgy érzem az összes "barátom" utálom, de ők sem keresik már a társaságom.
Ha ez depresszió mit tudnék tenni, orvoshoz nem szeretnék menni...
2014. jún. 5. 11:01
1/5 anonim válasza:
mindenkinek vannak ilyen időszakai, attól még nem biztos, hogy depresszió. ha tartós marad az állapot hónapokkal később is akkor már lehet tenni kéne ellene.
2/5 anonim válasza:
Ha állandósul a problémád, állandó rosszkedv, kedélytelenség, fáradékonyság stb. csak akkor beszélhetünk depresszióról, és ez nem 1-2 hét. Addig csak marad egy rossz időszak. Ha úgy érzed jól esne igyál gyógyteákat. (citromfű, orbáncfű)
3/5 anonim válasza:
Igyál vizet, attól nem hízol és nő a vérnyomásod, mert alacsony, attól vagy aluszékony.
4/5 anonim válasza:
Írd be a Googliba, hogy depresszió, és kapsz egy csomó tünetet, amit, amik közül néhányat felismerhetsz magadon. Amit leírsz, az nem depresszió
5/5 A kérdező kommentje:
Nem írtam hozzá, hogy állandóan sírok...
2014. jún. 5. 23:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!