Gyógyszeres kezelés mellett is évek óta fennálló, tartós, középsúlyos-súlyos depresszió, szorongás, erőteljes szoc. Fóbia. Milyen eredményt hozhat a megváltozott munkaképesség megállapítására irányuló vizsgálat?
A depressziónak nincs (hatékony) gyógyszeres gyógyítása, a gyógyszerezés csak idő-pénz és az egészséged elpocsékolása.
Gyógymód: taichi - qigong mozgásterápis + gyulladáscsökkentő táplálkozás + pszichoterápia.
Ezekkel próbálkozz inkább, mielőtt tönkremész.
utolsó!
tai chí meg a többi 30-40 ezer forintos GYÓGYMÓDOKAT kik tudják megfizetni? Meg egy depressziós majd nem tai chízni fog meg istennyilat csinálni hanem örül ha nem vesztette még el az eszét!!
Ja és előző ne oszd az észt kívánom legyél depressziós majd megtudod hogy mennyire hatásos rá a tai chíd meg a többi pénzelnyelő hülyeséged ;)
A kérdésre a válasz hogy sztem lehetne kezdeményezni a megvált. munkaképességet megállapítását. Nem veszíthetsz semmit sztem
Még az jutott eszembe, hogy a gyógyszeres kezelésnél, ami nem hatékony viszont ártalmas minden jobb. Még a semmi is.
Most az hogy ki hisz nekem / az általam ajánlott gyógymódban voltaképpen hit kérdése, ugyan célszerű rám hallgatni de nem kötelező. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!