Nagyon félek a sötéttől. Este mindenhol ahol megyek felkapcsolgatom sorban a lámpákat, a szobám televan világító izékkel normális ez?
Figyelt kérdés
2008. júl. 30. 12:56
11/16 anonim válasza:
Egyél este sokat és ne moss fogat. Ettől hamar elalszol.
12/16 A kérdező kommentje:
ez undorító és nem az a lényeg, hogy hamar elaludjak, hanem, hogy ne féljek a sötétben....
2008. nov. 4. 16:23
13/16 anonim válasza:
De az utolsó VÁLASZ nem jó, mert akkor nem a sötéttől fog félni, hanem a fogorvostól.:)
14/16 anonim válasza:
én is féltem a sötétben(L/20), és rengeteg ismerősöm járkál este a lakásban úgy, hogy nyomogatja felfelé a villanyt! sztem abszolut normális, viszont tényleg el kell kezdened keresgélni magadban, hogy mire gondolsz mikor félsz a sötétben és megmagyarázni hogy nincs semmi baj! én spec horrorffilmek miatt, meg ez a "mai világ" szindróma miatt, hogy vki ott van a konyhában a sötétben, vagy vmi van ott, mért esett le az a toll az asztalrol stbstb... mindent megmagyarázok magamnak és abszolut nyugodtan megyek ki a sötét fürdöbe és kapcsolom fel a villanyt, mert tudom hogy az abalkon át nem igen jöhet be ugy vmi hogy meg ne hallanám:) a legrosszabb eddig az volt mikor egyedül voltam otthon az albérletbe, éjszaka közepén a szomszéd lakásból folyamatos monoton dübögés hallatszott de ha ráütök egyet a falra abbahagyja! lezsibbadt mindenem ,istenem most elvisznek az ufók vagy mi lesz?:D de aztán elköltöztek és azóta csak az uj szomszéd pár szerelmeskedését hallgatom:D:D:D
15/16 A kérdező kommentje:
hát az jó lehet:)
2009. márc. 14. 21:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!