Hogyan lehet valakit megtörni lelkileg?
Hát folyamatosan rombolod az önbecsülését. Leértékeled teljesen. Kritizálod a kinézetét, elmondod hogy semmihez sem ért, egy lúzer, csúnya és senki sem szereti.
Mások előtt szidod, megalázod. Másoknak rosszindulató pletykákat mondasz róla de úgy hogy azok visszamondják neki és így rosszul fogja magát érezni
nekem ezek jutottak eszembe most hirtelen :$
" Az is elég, ha azt mondja, hogy "szar ember vagy, egy senki", és leköp." - Szerintem ez inkább azt minősíti, aki teszi...
Aki rendben van lelkileg, az ilyesmit egyáltalán nem vesz magára, elkönyveli a "támadót" elmebetegnek és pillanatokon belül tovább lehet lépni.
Ha nagyban nézed, ott a média, pl. híradó, facebook, meg az alkohol...
Híradó: rémhíradó rettegésben tartani az embereket, hogy az állandó félelem érzet kialakuljon..
Face: Sok mosolygós állfotó amit te nap mint nap látsz, és negatív hatással van rád, "Nekem miért nem olyan jó mint neki?"-számtalan ember fejében megforduló kérdések, a valóság persze az, hogy neki se jobb mint neked csak látszat emberek, és ez már egy embert meg is tud törni lelkileg, önbizalom hiányt, önértékelési zavart okoz...
Alkohol: Genetikai hulladékot csinál az addig értelmes emberekből, megszűnik a kontrol, a szégyenérzet, a bűntudat, egy vadállatot csinál az emberből, legálisan persze... A kezdő alkesznek van még némi bűntudata, de végül legyőzi az akaratát, a lényeg, hogy mindenkiből egyöntetű zombit csináljon, ehhez nagy segítség a média, diktálják az emberekbe a moslékot, mert a lelki toprongyokat, könnyűszerrel irányítják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!