Miért vágyom arra hogy bezárjanak? 15 éves fiú vagyok és rengetegszer álmodom ilyet és vágyom rá hogy bezárjanak egy javítóintézetbe. Lehet mert kicsikáént ezzel tartottak lelkileg terrorban a szüleim?
Figyelt kérdés
és ha pl lógok a suliból egy pár hónapot az bebiztosítaná hogy bezárjanak a javítóba egy kis időre? csak mert lehet ha kiélhetném akkor elmúlna :S így nem nagyon tudom milyen jövő áll elöttem. sajnos nem vonzanak a fiú se a lányok csak ilyen dolgok járnak a fejemben és ilyeneket gondolok amikor "AZT" csinálom.
14.5F
2014. máj. 16. 13:45
1/8 A kérdező kommentje:
hu félreérthető volt. szal a szüleim azal fenyegettek terrorizáltak lelkileg hogy beadnak egy ilyen helyre amitől nagyon féltem egész kiskoromban de most már vágyom rá?:S
2014. máj. 16. 13:46
2/8 anonim válasza:
Menj ezzel pszichológushoz mindenképpen.
3/8 anonim válasza:
Tényleg menj el pszichológushoz, mert ebből gáz lesz később. Komoly gondjaid lesznek az életben, ha nem beszéled ezt ki magadból hozzáértő személlyel. Akár a neten keress rá olyan pszichológusra, akivel írásban beszélhetsz. Mert gondolom, nem nagyon mersz személyesen felkeresni egyet és pénzed sincs rá..
4/8 anonim válasza:
Utolsó vagyok.. Egyébként amiatt van, mert a szüleid ezzel fenyegettek..
5/8 A kérdező kommentje:
és hol van ilyen pszichológus? aki ingyen dumál vlem a neten? mert jólenne. viszont az a gáz h néha annyira durván akarom ezt a dolgot hogy kitudja lehet tényéleg lógnikezdek és akkor bezárnak? lehet ha kiélem akkor már elmúlna. mert láttam filmekben is olyat hogy kiáltáék és elmúl a fódiájuk.
2014. máj. 16. 17:54
6/8 anonim válasza:
Vágysz a biztonságra, és tartasz a felelősségtől, ezért inkább egy olyan helyen élnél, ahol védve vagy, és megmondják neked, hogy mikor mit kell csinálnod.
Érdemes lenne szakértő segítséget kérni.
7/8 anonim válasza:
tuti van összefüggés, nekem is ez volt.
8/8 anonim válasza:
Sokáig kellene kiélned ahhoz, hogy ráunj. De akkorra találnál más extrém vágyat.
Masztizz rá párat, amíg csökkenni nem kezd a vágy.
A webbeteg.hu-n talán van pszichológus is amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!