Van olyan, hogy valaki skizofrén, de csak akkor jön elő belőle, ha lelkileg összetörik?
Nem tudom,hogy skizofrénia,vagy csak regresszió,de ha csak regresszió lenne,emlékezne,hogy mi van vele..
Regresszió az,mikor visszaesünk egy korábbi,gyerekes szintünkre,mert az agyunk és lelkünk nem tanult meg a problémákra megfelelő kezelési technikát,vagy túl mélyen érintenek ezek a stresszhelyzetek,és az agy ebbe menekül bele.
Nem hinném,hogy skizofrénia teljesen,mert az nem csak akkor jön elő,ha stresszes,inkább egy ilyen regresszív-tudathasadásos állapot.Mióta tartanak nála ezek a dolgok?
Tuti valami hatalmas stressz érte,főleg hogy mindig a 8 éves énjéhez tér vissza.
Szerintem ha szereted,sürgősen vidd el pszichiáterhez.Testvvérei,szülei mért nem foglalkoztak ezzel?Nagyon szerethették,ha ezzel szivatták..
Mi miatt kapott idegösszeroppanást?
Skizofréniának,tudathasadásnak,pszichotikus állapotoknak is nagyon sok fajtája van,több információ kellene.
Én megkérdeztem róla a pszichiáterem,és azt mondta,hogy semmi köze a skizofréniához,de pszichoterápiával,esetleg hipnózissal vissza kéne vinni 8 évesen a trauma előtti napra.Egy személyisége van,nincs2,a másik is ő,csak gyerekként.
Mondd el,hogy nagyon szereted,és kísérd el orvoshoz,talán ez segíteni fog rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!