Erényövet hord a lányom! Hogyan tudnám lebeszélni róla?
Ha annyira eldugta a kulcsot, akkor hogyan megy el napközben pisilni? Hogy hogy nem látszik egy fém valami a vékony ruhák alatt? Hogy lehet fémben valamiben leülni, ami tök hideg, vagy tök meleg az időtől függően.
Egyébként meg egy anyuka biztosan nem így írna a leánykája megerőszakolásáról.
Kamu!
nekem is sántít a dolog. pl:
- leánykám...
- elrejtette a kulcsokat, nem találjátok, - akkor nappal hogy megy vécére a munkahelyén?
- ha meg valóban anyuka vagy, szerintem már eszedbe jutott volna pszichológus
- ha igaz a sztori, sajnos bizony ilyen esetben tök normálisan viselkedik a történtekhez képest, és a lebeszélés falra hányt borsó
Megtennéd, hogy küldenél nekem képet erről a kulcsra zárt erényövről?
Mert én történészként tanulmányoztam az erényövet, és az első amit megtanultam, hogy a legenda az erényövről csak kitaláció. "A középkorban élt gazdag urak hosszabb távollétük előtt sem helyeztek erényövet asszonyukra, ezek a szerkezetek az újkor találmányai, és kizárólag szerelmi játékokhoz vagy a fiatalok önkielégítésének megakadályozásához készültek. A múzeumokban fellelhető darabok is csupán későbbi hamisítványok."
Sokszor az örömlányok adtak jelképként egy kulcsot a kuncsaftnak, aki ha elment hozzájuk, és kifizette a szép összeget a szüzességért, akkor az a megtiszteltetés érte, hogy a kulccsal ő nyithatta ki az erényövet. (amit érkezése előtt pár perccel vett fel a lány.)
Állandó viselése komoly testi sérüléseket okozhatott, mert a fém véres, sokszor elfertőződött sebeket okozhatott derék és combtájakon.
Szóval a történet kitaláció.
1. Az előző válaszolókkal egyetértek.
2. Ha esetleg a kérdés mégis valós, akkor sem a te dolgod, ha neki így jó, hadd hordja. Legfeljebb annyi közöd van hozzá, mint neki ahhoz, hogy te mikor milyen ruhát veszel fel. Jól érzi magát, éli az életét, kész. Mitől félted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!