Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek, ha már olyan...

Mit tegyek, ha már olyan szinten depressziós vagyok, hogy semmi nem segít?

Figyelt kérdés
2014. máj. 31. 15:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Pszichiáter látott már? Bármennyire is mondják az emberek, hogy az antidepresszáns szar, engem kihúzott a mélyből.
2014. máj. 31. 15:25
 2/8 A kérdező kommentje:

Látni fog.

Csak nem mostanában, mert sajnos dec. 15-ére kaptam időpontot.

2014. máj. 31. 18:26
 3/8 A kérdező kommentje:

Meg nem is hiszem, hogy adna, mert nagyon fiatal vagyok. 13 éves.

Csak mivel elég mélyen művelem a matematikát, elég magányos vagyok. Most például sikerült kidolgoznom egy módszert, amivel tetszőleges zárt görbe kerülete meghatározható. Látta már egy egyetemi tanár is és azt mondta, hogy az elmélet jó. Az, hogy jól dolgoztam-e ki, még nem biztos. De elég valószínű. Aki nem hiszi el, az ne higgye. De sikerült.

2014. máj. 31. 18:34
 4/8 A kérdező kommentje:

dec 5-ére*

Nem tudom, hogy került oda egyes...

2014. máj. 31. 18:35
 5/8 anonim válasza:

Nekem az imádság mindig segít !

Ha nem vagy hívő és hülyeségnek is tartod 1 próbát megér !!

Én szurkolok neked ! ;)

2014. máj. 31. 21:51
 6/8 anonim ***** válasza:

Keress valami hobbit például? Matematikával elég sok mindent lehet kezdeni, még ismerkedésre is jó!

Ha nem családi az ok a depressziódra, hanem magány, akkor megnyugtathatlak, bár úgy tűnik mindenkinek van valakije, és mindenki boldog, a való életben senki sem mond el magáról mindent, még az őszinte barátok is hihetetlen ritkák. Viszont léteznek. 13 év alatt nem találtál igaz barátot, el tudod képzelni milyen nevetséges lesz ez a tény amikor 3x, 4x ilyen idős leszel? Amin nem tudsz változtatni jelenleg, azon felesleges gondolkozni, valaki aki olyan okos mint te megértheti. A barátok nem úgy lesznek, hogy keresed őket, hanem hogy kimozdulsz és elmész és nem veszed őket komolyan, és hagyod, hogy egyszer csak amikor nincsenek hiányozzanak. Keress valamit amit szeretsz csinálni, ami nagyon megfog, ha a matematika az, akkor még véletlenül se érezd magad egyedül, csak csináld, és keress másokat, akik szintén szeretik csinálni, és beszélj velük, és kész.

2014. máj. 31. 21:56
 7/8 A kérdező kommentje:

Kedves válaszolók!

Köszönöm a válaszokat!

A matematikát tényleg nagyon-nagyon szeretem csinálni és nincs az a dolog, amivel elvehetnék tőlem. És szeretnék is olyan emberekkel társalogni, akik hasonlóan művelik.

És sosem lenne baj, mert még az álmomból felverve is képes vagyok matematikai diszkusszióba menni.

Csak a környezetem matematikai képessége sajnos már a szorzótábla felénél kimerül. Igen, sajnos találkozom elég gyakran a környezetemben olyan emberek sokaságával, akik egyszerűen nem tudják a szorzótáblát.

A rokonaim inkább biológiapártiak, amiből szintén nem vagyok rossz, de mégsem olyan sajnos, mintha egy barátommal matematizálnék.

(Tudom, furcsa szó, de használatos)

2014. máj. 31. 23:05
 8/8 A kérdező kommentje:

Na, ebben kicsit sok szóismétlés jött össze :)

Bocsánat, de már este van és nem figyeltem oda eléggé.

2014. máj. 31. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!