Ez normális, vagy beteges?
Igazából, magam sem tudom mit tegyek, továbblépni nem tudok...
Márciusban ért véget egy 2 éves kapcsolatom. Ő volt számomra az igazi nagy ő, még eljegyzés is volt. Mindenben összeillettünk, csak a szüle nem bírtak engem, mert apukám cigány, de rajtam semmi nem látszik. Nagyon szerettem a srácot, ő nem foglalkozott evvel. ő is szeretett (éreztem), de többször megcsalt, és 2x megbocsátottam neki, amit tudom nem kelett volna, de istenem nagyon szerettem. A harmadikat nem tudtam, mert lefeküdt egy másik lánnyal. (más hülyeségei is voltak) Állítólag azért h elfelejtsen, mert a szülei és a barátai ellenem beszélték. Szakításunk óta 2x próbáltam meg új kapcsolatot, de nem ment, mert mindenkiben őt keresem, a mai napig szeretem. Mások véleménye szerint nagyon szép lány vagyok, és a mai napig nem egy udvarlóm van, de mindig elutasítom őket, mert még mindig szeretem őt. Nem múlik el nap hogy ne gondolnék rá, hiányzik, és rossz h ő már túllépett rajtam. A barátai folyamatosan keresztbe tesznek nekem, ellenem beszélnek és ő még a magán képeimet is kiteregette másoknak, mert szakítottam vele- bosszuból tette. Nagyon nem esett jól, de nem rég írtam neki egy levelet, h megbocsátok neki csak jöjjön vissza hozzám, de azt írta hogy neki fontosabbak a haverok és jó neki egyedül. Rá két napra kiderült hogy május óta kapcsolata van. Iszonyatsan érzem magam, nem tudom elfelejteni, szerintetek mi segíthetne rajtam? A halál, vagy egy új szerelem? Az a baj h mindenkibenm őt keresem... :( Mindig is büszke tartásos lány voltam, de miatta megváltoztam... Kérlek segítsetek! Bocsi hogy ilyen hosszúra sikeült, de ha már elolvastad kérlek írj valamit... 20 éves Lány
Jaj, nagyon sajnállak.:( Tudom mit érzel...
A volt barátod meg egy bazi nagy bunkó (bocsi, hogy ezt mondom, tudom, hogy szereted...), és nem érdemel meg téged. Az Isten óvjon meg Téged a továbbiakban az olyan pasiktól, aki képes mások véleménye miatt ejteni, és a haverjait előtérbe helyezni! Aki erre képes, az nem szeret igazán. Nem érdemli meg a szereteted, tehát eldőlt, hogy nem ő az igazi. El fog jönni Neked is az IGAZI, és ő pedig nem lesz ilyen veled, csak ki kell várni. Tudom, hogy ez rettentően nehéz, és egyelőre ezt a bunkót szereted, de én nem fogom azt mondani, hogy el kell felejteni, és kész, mert pontosan tudom, hogy ez nem így megy. A halálra eszedbe ne jusson még gondolni sem!!! Majd eljön az igazi, és elfelejted ezt a bunkót. NEM ÉRDEMEL MEG!!!
semmiképp sem a halál segít!erre ne is gondolj
igenis egy új szerelem fog segíteni
és bocsi de az ilyen férfin mit sajnálsz,és mit szeretsz még mindíg ha így semmibe vesz?átvert,megcsalt,hazudott stb.az ilyet szarba sem venném!ő meg jót röhög rajtd hogy szenvedsz miatta.én a helyedben,megmutatnám neki,hogy kellek másnak is,és bőven van időd boldognak lenni még hidd el!én 34 éves vagyok,és már jártam így mint te.13 évi házasság után hagyott ottt egy másik nőért.közös fiúnk van most 13 éves a fiam.én túltettem maga rajta,pedig ő volt az első az életemben.nagyon fájt,de ne feledd felejteni csak mással lehet!ne félj megnyílni más férfi elött,és igenis fogadd a közeledésüket,és ne ezt a senkit keresd bennük.bocsi ha megbántottalak,de az én számomra az ilyen férfiak,csak csúszómászó patkányok.és nem érdemlik meh hogy szenvedjünk miattuk.fel a fejjel,és irány a pasivadászat,a buli stb.ne emészd magad.szorítok neked!és írj mizu történik majd.
Teljesen átérzem! Uezen mentem át. Nekem csak az idő segített, semmi más! 4 évig nem volt utána kapcsolatom, csak futók. Aztán jött valaki az életembe, akivel nem számíthattam kapcsolatra mert szoknyapecér volt, de úgy is álltam én is hozzá és tudtam kezelni, viszont a srácban olyan tűz volt és úgy vonzott, hogy igen, Ő volt aki segített elfeledtetni.
Eröltetni nem lehet a dolgokat. Azt javaslom, amíg hiányzik, addig hiányozzon, nem tudsz mit tenni. Talán, ha elutasít még párszor azaz "pofont adatsz vele magadnak", az segít rádöbbenteni, hogy nem Ő az Ő. De semmit ne eröltess. Idő lesz még, lehet sok idő, de egyszer el fog múlni biztosan!!! Szorítok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!