Ez depresszió, vagy csak így jön le a sok stressz?
Figyelt kérdés
Nemrég vettem észre, hogy nagyon furán viselkedek. Egyik pillanatban örülök mindennek, vigyorgok, aztán a másikban az ágyban ülök nyakig betakarózva, piros orral és szemmel, mert kisírtam. Általában nem is tudom miért sírok, csak előjön és egyszerűen akárhogy is próbálom, bármilyen erővel, kijön. Társaságban is volt már ilyen, ilyenkor azt mondtam, rosszul vagyok és kimentem a mosdóba. És nem tudom visszafogni ilyenkor. Most olvastam utána, és azt írták valahol, hogy a hirtelen hangulatváltások depresszió tünetei is lehetnek. Szerintetek? 15/L2014. máj. 28. 21:16
1/2 anonim válasza:
Lehet depresszió is, de lehet síma tinédzserkori hangulatváltakozás.
2/2 anonim válasza:
hirtelen hangulatváltásnak millió oka lehet, vizsgáltasd ki magad és ha nincs semmi bajod, akkor szóba jöhet a pszichológus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!