Mit tegyek? A helyesírási hibákért előre is bocsii?
idegösszeomlás szélén ,állok depressziós vagyok vagy én nem tudom de már nem bírom alig alszok, ha lehunyom a szemem nyitva van 2 perc múlva agyalok-agyalok és agyalok ,nem tudok már mit tenni. van egy fiú aki az első alkalom óta lehengerel elég nagy kríziseken megy keresztül nem rég ismerem, uj osztálytárs de már lassan 3 hónapja, visszatérve, beszélgetek vele de olyan fura lehangolt nem tud aludni ugy mint én azt mondta hogy fáj még neki hogy igy alakult azzal a lánnyal de már nem akar tőle semmit,
visszatérve 2 kérdés:1.) miért lehetnek a betegség tünetek? 2.) ne közeledjek a fiú felé hagyjam békén ti mit akarnátok?
lassan 18 éves leszek rőviden ennyi (a helyesírási hibákért bocsi de annyira fáj a fejem kitudnám dobni a taccsot ebben a minutumban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!