Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan novelhetnem az onbizalm...

Hogyan novelhetnem az onbizalmamat?

Figyelt kérdés

Van egy dolog, ami kisse megneheziti az eletemet, foleg igy, hogy parkapcsolatban elek. Eleve nincs sok onbizalmam, amit nem is ertek, hiszen egesz eletemben elarasztanak a bokok, ami a kulso- belso szepseget illeti. Nem panaszkodhatom, egyszeruen szerencsesnek kene magamat ereznem a kulso adottsagaimat illetoen.

Szoval vannak nok, akik nem is tul szepek meg semmi, megis kedvesen, sztressz nelkul bokolnak naluk szebb noknek, meg akkor is ha esetleg mindkettojuk partnere ott van.

En erre igy ilyen formaban keptelen lennek, hiszen ugy ereznem, hogy szetvet az ideg, felrobbanok.

Probaltam gyakorolni egy kicsit, de nem konnyu. miert van ez, es mit tehetnek?

En nem szeretnek ilyesmitol szenvedni, hiszen ez megneheziti az eletet valamilyen szinten. Barmilyen hasznos tanaot szivesen fogadok, es ertekelek.

Koszi

2014. máj. 24. 12:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Meg kell tanulnod egyedül is boldognak lenned...Ez a kulcs mindenhez. a boldogság nem ismeri a "stressz"-t ami tönkretesz előbb utóbb... Ne élj a múltban a jövővel foglalkozz :) a hibáidból meg tanulj... Szép napot!
2014. máj. 24. 13:04
 2/3 A kérdező kommentje:
Ertem amit irsz, es koszi. :-) Viszont a partnerem nem erdeklodik masok irant, velem tokeletesen elegedett. Tole tanulhatnek, hiszen o kisse atlagosabb, es megis tud bokolni mas ferfiaknak, es kulonoseb problema nelkul mondja, ha valaki jol nez ki. (lehet belul kicsit feltekeny, de nem jelentos). Maga a parkapcsolatom nagyon jo, a problema belolem ered. Lehet osszefuggesben van az egesz egy igazan rossz gyerekkorral, apa- lanya kapcsolattal. Sok mindent megvaltoztattam mar, de ez neheznek tunik. Alapvetoen egy pozitiv , osztonzo ember vagyok, tele otletekkel stb.
2014. máj. 24. 13:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen pontosan ezért hangsúlyoztam ki hogy ne másoktól fűggjön a boldogságod hanem önmagadból eredjen...Ha ezt sikerül elérned egy nagyon jó úton fogsz haladni :)
2014. máj. 24. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!