Nem tudnatok tippeket adni, hogy hogy reklamozzam az avont, mert tanacsado vagyok, de nem sok tippem van, hogy hogy novelhetnem a rendelok szamat?
Én is az vagyok...
És én is vezetek blogot is, de nem reklám céljából, hanem amúgy is, viszont mindig oda is írom az avonos dolgokat...:)
Amúgy van egy olyan lehetőség, hogy a vevők online tudnak rendelni tőled...az avon oldalán...beteszik kosárba, vagy rányomnak a rendelésre (nem tudom, nem használom a funkciót), és te megkapod értesítésben...csak létre kell hoznod egy profilt...Az avon oldalán rákattintasz fent a tanácsadói oldalra, ott a második lehetőség (avon online oldaladra léphetsz be), és ott vagy létre kell hoznod a profilodat (a tanácsadói azonosítóddal és jelszavaddal tán, nem tudom), vagy csak be kell lépned...És mindenhol feltünteted ezt a profilodat, hogy tőled rendeljnek...
Egyébként fészbukon is létrehozhatsz egy csoportot vagy egy oldalt, hogy avon tanácsadónő valahol...és azt megoszthatod, lájkolják, reklámozódsz mindenhol, és ott is beírod az online rendelős dolgot...és megtalálnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!