Mitől lesz az egyik ember a másik megszállotja?
Olyan, mintha szerelem lenne, de nem vagyok benne biztos, h az, mert ez egyáltalán nem jó dolog.
Kihasznál, megaláz, tönkretesz fizikailag és lelkileg egyaránt, ennek ellenére bármit megteszek neki, rajongok érte. Nem tudok nem rá gondolni, aludni sem szoktam miatta. Ez mazochizmus vagy vmilyen komolyabb dolog?
21:22 vagyok.
"csak sex és más semmi"?? Részedről ez szerintem sokkal több. Sajna érzelem is került a gépezetbe, ezért rendeled alá magad. Vigyázz, nehogy rabjává válj!
Sok szerencsét!
igen, lehet, h szeretem, még azt sem tudom, h ez micsoda, lehet egyszerű szenvedély, de akkor sem hagynám magam megalázni normál esetben, neki viszont mindent megengedek és megteszek.
21.35-nek: neked hogyan sikerült erőt venni magadon?
ilyet amúgy én is próbáltam, h megjátszom, h nem érdekel, kb 1 hónapig alig beszéltünk, utána pedig jött utánam, de csak a szex miatt...
de én még azt sem tudom, h ez szerelem-e.
ha biztosan tudnám, h az, akkor sem sikerülne spontán elfelejteni.
akármit kér tőlem, megteszem, nem tudok ellenállni neki és még tartok is tőle egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!