Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pszichiátria gyógyszerei igen...

Pszichiátria gyógyszerei igen vagy nem? Szednéd vagy nem?

Figyelt kérdés

2014. máj. 23. 13:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
72%
Szedtem mert nagyon mélyponton voltam. Úgy kellett nekem akkor a gyógyszer, mint a víz.
2014. máj. 23. 13:40
 2/11 anonim ***** válasza:
74%
Igen, szedtem gyógyszert, nagyon nagyon mély ponton voltam, szerencsére az már a múlt :)
2014. máj. 23. 14:11
 3/11 hektorr7 ***** válasza:
62%

szedem a mai napig. Nekem olyan mint az éltető levegő. Nélküle szerintem már összeomlottam volna!

Kiváló tapasztalataim vannak a gyógyszerekkel kapcsolatosan! :)

2014. máj. 23. 21:36
 4/11 anonim ***** válasza:
74%
Én két éve voltam pánikbeteg mikor rászántam magam az antidepresszánsra. 9 hónapja szedem és 4 hónapja volt utoljára rohamom. Nélkülönözhetetlen.
2014. máj. 24. 00:03
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Köszönjük a lepontozást. :)
2014. máj. 24. 13:03
 6/11 anonim ***** válasza:
81%
Addig jó, míg még válogathatsz, hogy van e kedved szedni vagy nem. Aki nagyon mélyen van, annak nincs.
2014. máj. 24. 13:56
 7/11 anonim ***** válasza:
93%
Szedtem régen sokfélét, hát, személyes tapasztalatokra alapozva többé már nem szedném őket, soha.
2014. máj. 24. 17:20
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Szedtem amikor muszáj volt. Ha lehet ne szedj be semmit. Próbáld meg sporttal, relaxációval, gyógynövényekkel, vitaminokkal, fehérjével rendbe hozni magad.
2014. máj. 24. 17:44
 9/11 anonim ***** válasza:
85%

Szedtem. Nem mondom, hogy húdejó volt, de talán már nem élnék, ha nem szedtem volna.

Aztán mikor újabb depressziós epizódom volt, akkor már nem pszichiáterhez fordultam, hanem pszichológushoz és nem csak kihozott, de sikerült felülírni azokat a hibás mintázatokat, amelyek egyáltalán elvezettek a depresszióhoz. Szóval én már csak a terápiában hiszek, mert ez tényleg tartósan segített. A gyógyszer csak ideiglenesen.

Aki meg lepontozgat, annak fogalma sincs, hogy mit él meg valaki mély depresszióban... ha aljas lennék, mondanám, hogy kívánom, próbálja ki egyszer, és utána pontozgasson...

2014. máj. 24. 22:05
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Elsőre biztos azt vágtam volna rá, hogy soha. De ha belegondolok, nekem rohadt nagy szerencsém volt, mert a legjobb helyre kerültem be, és egy elképesztően jó pszichológus volt a kezelőm. nagyon jól megtaláltam vele a hangot, és volt néhány alkalom, amikor azt mondom, hogy nincs annyi antidepresszáns meg szorongás csillapító a földön, ami jobban segített volna, mint az a 30 perc beszélgetés vele. De elismerem, van olyan pont, amikor tényleg szükséges egy kis gyógyszeres megtámogatás, akár egy hosszabb ideig, de nem gondolom, hogy az lenne a kiút. Nekem szerencsére sikerült a szorongásomat a terápia folyamán oldani, de volt olyan, akinek muszáj volt gyógyszert szednie, hogy egyáltalán együtt tudjon működni. Szóval szerintem esetfüggő, hogy szükséges e a gyógyszer vagy sem, de sajnos sokszor azt tapasztaltam, hogy volt aki a gyógyszertől várta a gyógyulást, amúgy meg ült a babérjain és 0 hajlandósága volt arra, hogy próbáljon változtatni az életén.
2014. máj. 29. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!