Segítség! Normális ez?
Figyelt kérdés
Kétségbe vagyok esve. Nem tudom ez kisebbségi komplexus-e, de a lényeg az hogy csak egyetlen egy emberrel szemben érzem ezt. A barátom volt barátnőjét egyszerűen mindenben jobbnak látom. A barátom vele csalt meg, még régebben de újra együtt vagyunk. A volt barátnőjét minden nap látom. Sokkal szebbnek látom magamnál, és ha valaki ránéz már összeszorul a gyomrom, és belegondolok hogy a barátomnak is biztos jobban tetszik. Most az tök mindegy hogy ez nem így van. Szerintem ezt ő tudja is, és úgy is viselkedik. Gazdag, egoista, mindig középpontban akar lenni, és én egyszerűen megbolondulok. Emiatt egész nap nem tudom csinálni a dolgom, nem tudok tanulni, és semmit mást csinálni. Segítsetek hogy miez! köszönöm
Rita 20
2014. máj. 22. 10:40
1/7 anonim válasza:
Szerintem bőven normális, nem tudod feldolgozni, hogy vele csalt meg a barátod... pszichológus segíthet benne, meg abban, hogy realizáld, hogy nem vagy nála rosszabb.
2/7 A kérdező kommentje:
ha szakítanék a barátommal elmúlna?
2014. máj. 22. 10:48
3/7 anonim válasza:
Szerintem nem lenne jobb. Sőt erősödne a kisebbségi érzésed, mert úgy éreznéd, hogy a rég barátnő győzött. Azzal együtt, ha jól meggondolom, nem vagyok benne biztos, hogy érdemes harcolnod a srácért. Hiszen annyi klassz srác van!
4/7 anonim válasza:
Amikorra túl lennél rajta, remélhetőleg igen, már nem érdekelne ez a másik csaj. De ha ez egyáltalán felmerül mint megoldás, akkor nem vagytok ti már annyira együtt. Szakíts.
5/7 A kérdező kommentje:
és ha szakítanék akkor elmúlna a gyűlölet a lány iránt és a barátom iránt(amikor belegondolok mit csinált)?
2014. máj. 22. 11:11
6/7 anonim válasza:
Lehet, hogy sose fog elmúlni, de egy idő után már nem fog foglalkoztatni, nem fog érdekelni. Az új életeddel fogsz foglalkozni.
7/7 hektorr7 válasza:
Ne foglalkozz vele csak magaddal és a dolgoddal. Nézz meg egy filmet, menj el plázázni, néha lazíts mert túl stresszes vagy
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!