5 év útán újra elkezdtem vagdosni a felkaromat, valahogy megint minden tönkrement és visszacsúsztam. Nem tudom mit tegyek. Ötletek? 24/L
Én is elég borúlátó voltam, kirekesztettnek éreztem magam. Sokat piszkáltak, és 21 éves létemre azt mondhatom, hogy megrángatott az élet. Persze lehetett volna rosszabb is, de azt a pár dolgot is kihagytam volna az életemből... De az érdeklődésemnek megfelelő közegbe (hobbi, munka) keveredtem, két nagyon jó baráti társaságom van egymástól függetlenül. Manapság is vannak gondjaim, de tudom, hogy számíthatok rájuk, az egyik barátommal pont beszéltem erről tegnap, hogyha valami nagyon rossz történne velem, akkor ő lenne az első, aki segítő kezet nyújtana.
Ha nem akarsz pszichológushoz menni (én se akartam, pedig vittek volna), javaslom, hogy keress olyan embereket, akik hasonló érdeklődési körrel és tulajdonságokkal rendelkeznek, mint TE. És az is fontos, hogy empatikusak legyenek. Az együttérzés nagyon fontos.
Majd meglátod milyen lesz a bőröd hegekkel borítva. Nekem csak 6 darab van, ebből 4 valószínűleg nem fog már teljesen eltűnni, nagyon mélyre ment.
22/f
Az én tanácsom az, hogy hagyd abba sürgősen!
Kb. egy éve én is vágtam magamat. Akkor megakartam halni...Az öngyilkosság sikere hajszálakon múlott, De láthatod NEM SIKERÜLT! És már nem is bánom. Most kezd az életem jó útra terelődni.. Felvettek abba az iskolába ahová akartam menni, pedig 10x-es túljelentkezés volt oda...Baráti társaság is kezd kialakulni..Eddig is meg volt, de most már még jobb...És sorolhatnám Mi minden történt..Igaz, hogy volt egy kis mélypont, de túl esetem rajta..
Szerintem próbálj Te is valami pozitívumot látni az életedben. Hidd el, hogy fog még jó dolog történni veled!
Én sem hittem benne és még is!
Kitartást kívánok hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!