Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » 5 év útán újra elkezdtem...

5 év útán újra elkezdtem vagdosni a felkaromat, valahogy megint minden tönkrement és visszacsúsztam. Nem tudom mit tegyek. Ötletek? 24/L

Figyelt kérdés

2014. máj. 21. 15:40
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
32%
Szedd össze magadat és fejezd be az önsajnáltatást...
2014. máj. 21. 15:50
 2/18 A kérdező kommentje:
Akkor lenne önsajnáltatás, hogy ha látható helyen lenne, vagy tudnának róla a környezetemben. úgy vagyok vele, hogy jó lenne ha észrevennék, mert akkor lehet segítenének, de inkább elrejtem, mert nem akarom, hogy bárki is tudjon róla....én segítséget jöttem kérni ide, mert anonim minden...és nem nem meghalni akarok, csak nem akarok élni...
2014. máj. 21. 15:57
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Tehát meg akarsz halni.

De igen szivem ez önsajnáltatás. ÉS önzőség. Mert amikor ki akarod magadat csinálni akkor nagy ívben sz.arsz azoknak a fejére akik szeretnek téged.

Ha szeretnéd, hogy észrevegyék, akkor miért nem egyszerűbb odamenni és elmondani hogy gondjaid vannak?? Ha tényleg olyan rossz úgyse fogod egyedül megoldani..

2014. máj. 21. 16:03
 4/18 anonim válasza:
szerintem ne is vagdosd a felkarodat met ha rövidujjút veszel fel látszani fog. Es fejezd be a melankolikus hangulatot. Ha egy pasi miatt csalódtál és azért vagdosod magad akkor próbáld meg elfelejteni az illetőt mert akkor ő nem érdemli meg hogy szeresd. Szóval ne vagdosd magad.
2014. máj. 21. 16:17
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

1.az emberek többsége nem fogja érteni és bántani fog. ne mutasd meg másoknak és ne beszélj róla. akik itt írnak rossz dolgokat, azokkal ne foglalkozz.

2.az lenne a legjobb megoldás, ha örömet és értelmet találnál az életben. ehhez hasznos lenne egy jó barát vagy egy közösség, aki megért és segít. ehhez ismerkedned kell hozzád hasonló emberekkel. például rockerek közt többen felvállalják.

3.próbáld megoldani a problémáidat és feltölteni magad energiával. erre számos megoldás létezik, de a körülményektől függ.

2014. máj. 21. 16:53
 6/18 A kérdező kommentje:
Néha úgy gondolom, hogy már meghaltam, és ez a pokol...mindenki azt mondja, gondolj afrikára, ott ezerszer rosszabb...persze és ettől hogy lesz nekem jobb...
2014. máj. 21. 18:07
 7/18 anonim ***** válasza:
Persze, hogy ezerszer rosszabb, de az az ő problémájuk ez meg a tied. Látod, hogy nem tudod megoldani, kérj segítséget...
2014. máj. 21. 18:20
 8/18 anonim válasza:
Miért vagdosod magad egyáltalán?
2014. máj. 21. 18:31
 9/18 A kérdező kommentje:
mert baromira nem érzek semmit ezen kívül
2014. máj. 21. 18:34
 10/18 anonim ***** válasza:
Ne legyél hülye. Hagyd abba és kezdjél el sportolni, ugyanúgy le tudod vezetni vele a feszültséget, csak éppen sokkal egészségesebb.
2014. máj. 21. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!