Ivy23 kérdése:
Szerintetek menjek el pszihológushoz?
Figyelt kérdés
Szociális fóbiám van, alig bírok kilépni az utcára, depressziós vagyok, szorongok, negatív gondolataim vannak. Nem szedek gyógyszereket, de talán csak az segítene. Sokszor úgy érzem nem bírom tovább, de senkinek nem tudok róla beszélni. Semmi nem tesz boldoggá, nincsenek barátaim sem.2014. máj. 20. 22:49
11/11 anonim válasza:
Nem két alkalmat mentem volna, ha nem 10 000 Ft / alkalomba került volna. Én nem tudtam kifizetni. Szerintem az oké, ha egy nőgyógyász elkér ennyit, mert ahhoz évente egyszer megyek. Ideális esetben nem volt és nem is lesz rá 40 000 ft-om havonta. Olyan abszurd, hogy nem is értem, mit nem értesz. Segítő pályán lévő emberek ennyire pénzéhesek legyenek...én ehhez nem asszisztálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!