Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ma alkalmaznak nálunk elektros...

Ma alkalmaznak nálunk elektroshockot vagy sem?

Figyelt kérdés

teljesen ellentétes infókat olvasok, egyszer azt h már rég megszűnt, aztán egy tavalyi tanulmányban meg annak előnyeiről olvasok, és állítólag alkalmazzák, még ha nagy tabutéma is és nem beszél róla senki.

Most akkor mi az igazság?

2014. máj. 16. 21:45
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
nem hinném. egyszerűen hiányos.
2014. máj. 28. 09:43
 12/14 anonim ***** válasza:

Bocs, de én inkább úgy látom, hogy te a fejedbe vetted, hogy az ECT egy borzalmas dolog, és nem szabadna csinálni. És akármit is mondunk arról, hogy nem lehet vele visszaélni, meg szigorúan szabályzott, te csak hajtod a magadét.

Pontosan le van írva a jogi szabályozása abban, amit linkeltem.

Nem tudom neked miért ennyire szívügyed ez a dolog, de azt hiszem, nem is érdekel.

2014. máj. 28. 10:18
 13/14 A kérdező kommentje:

Látom, mennyire nem érdekel.

Ez így van, egy borzalmas dolog.

A jogi szabályozásáról meg valóban el lehetne vitatkozni, mert oké, látszatra le van szabályozva, de kicsit gondolkodj csak! A pusztító hatásairól meg érdekes, hogy senki nem beszél.

2014. máj. 28. 10:51
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Miről beszélsz ember? Szerintem neked kb. semmi közöd az orvostudományhoz, csak hajtod a hülye összeesküvés elméleted.

Ott van feketén-fehéren az összes mellékhatása leírva abban, amit linkeltem. Az már nem az én bajom, hogy arra sem vagy képe, hogy elolvasd.

De akkor háborogjál csak, a te bajod.

2014. máj. 28. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!