Segítség! 19 Évesen depressziós leszek lassan!?
19 éves srác vagyok.
megpróbálom itt, ha nagyon nem megy akkor marad valami orvos. A helyzet az, hogy nem hiszem azt, hogy 19 évesen azt kéne éreznem, hogy elég volt mindenből, sőt biztos hogy nem. Azt hiszem az a probléma hogy 1 emberre alapoztam a dolgaimat, és az a lány most kicsúszott, és azóta semmi sem oké.
Nem vagyok már szerelmes, de biztos köze volt az egészhez, mer azóta érzek így. Olyan szinten hangulat ingadozásaim vannak, hogy az hihetetlen, bár ha jobban meggondolom nem is ingadozik, instant sz:::r. Főleg ha vele beszélek. Lényegébe, minden fel tud húzni ami vele kapcsolatos és nem tetszik, gondolok itt tegnapi vitára ami azóta is le offolta a hangulatom.
Hosszú távon biztos jobb lenne, ha nem beszélnénk semmit, viszont azt kivitelezni nehéz. Jó gondolom most kell erősnek lenni meg f____sza gyereknek és azt mondani, hogy nem írok rá többet, de tett azért, hogy ne tudjam elfelejteni, és nem is megy.:D Szükségem lenne rá barátként csak nem biztos hogy nekem ez jó. Nehezen viselem, ha az X.edik vagyok a sorban.
A baj az, hogy én ezt meg tudom beszélni a barátaimmal, de attól nekem nem jobb, és nem is látom értelmét, hogy erről írjak minden nap amikor eppen rossz kedvem van, mer attól nem lesz jobb. Érdekes, lassan a végére érek és egész jó kedvem lett. Kiváncsi vagyok meddig tart. Lényegében a kérdésem lényege az lenne, hogy mi az istent csináljak?
Eljárok bulizni, haverokkal lógni. De nekem nem jobb:D Már átestem a minek vagyok ponton, kétnaponta átesek de gyáva vagyok mer még itt írok.:D
Szóval ha valakinek sikerül mögé látni az egésznek, és ebből a sok zavaros valamiből valamit kivenni, amiben esetleg magára ismert és megoldódott a baja segítsen légyszíves.
bocsi annak aki rájött a közepén, hogy valahol nagyon elvesztem :)
Nem tudok még szerelmes lenni :D
jó idő jó lenne ha nem lenne ilyen csicska kedvem:D
Nem még egyenlőre nem :D
Az a baj, hogy én tudom, hogy tovább kell lépni, és nem foglalkozni azokkal a dolgokkal amikkel felesleges :D
És remélem tényleg csak idő kell:D És minnél kevesebb!:D
De még a kérdés óta nem telt el annyi ><
csak azért emeltem ki a kérdést, mert így másfél héttel utána, azt hittem, h legalább egy hónapja írtam ki:D
eljártunk bulizni :D minden zsír.:D
tényleg senki nem hal ebbe bele :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!