Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hol találok olyan totál depis...

Hol találok olyan totál depis embereket mint én?

Figyelt kérdés
Beszélni szeretnék hozzám hasonló életunt egyedekkel, akik sz*rnak bele már a világba és elegük van mindenből és mindenkiből, stb. Van valami depi weboldal ahol akadnak ilyenek vagy hol keressem őket? -.-
2009. dec. 27. 19:08
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
én is elég depis vagyok...nagyon.a kérdező korát és nemét megkérdezhetem?
2010. jan. 5. 15:41
 22/29 anonim ***** válasza:

12:30-as! Nagyon igazad van!

EE

2010. jan. 5. 18:34
 23/29 anonim ***** válasza:
15/L Ha gondolod írj nekem, hasonló a véleményem a világról...
2010. jan. 5. 18:41
 24/29 A kérdező kommentje:
Nem olyan gondom van amin lehet segíteni. Se orvos se senki ebből nem tud kigyógyítani. A depimnek jó oka van amit ide nem fogok leírni.
2010. jan. 5. 19:54
 25/29 anonim ***** válasza:
miért ír olyan ide aki viccnek veszi ezt az egészet?addig amíg ti nem lesztek pánikbetegek,vagy depressziósok,nem tudjátok meg hogy milyen rossz is ez.én is egyik napról a másikra lettem az,egy elkeseredett embernek nem a sok hülyeséget,hanem a biztatást kell írni,vagy jó tanácsot adni!ti akik a hülyeségeket írjátok,soha nem tudhatjátok,hogy mikor kerül rátok a sor,és ne a másikat fikázzátok le!akkor inkább ne írjatok.
2010. jan. 5. 20:09
 26/29 anonim ***** válasza:
a 20.09 es vagyok megint.nézd nekem is nagyon komoly gondjaim vannak,és kilátástalan helyzetben vagyok,de mindíg kell egy kiutat találni.én holnap fekszem be kórházba,én segítséget kértem,mielött késő lenne!nekem van azért kiért tovább bírni,mert van 1 13 éves fiam.nem szabad feladnod!ha gondolod,írj priviben ha megadod az email címedet,szívesen írok veled.
2010. jan. 5. 20:18
 27/29 anonim válasza:
Szia! Én is pont ilyen problémával küzdök.Fiú vagy,vagy lány? Hány éves vagy? Írhatsz nekem nyugodtan privibe,ha gondolod,szívesen beszélgetnék én is már valakivel erről....24 éves lány
2010. jan. 5. 22:56
 28/29 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Nem kérdőjelezem meg, hogy jó okod van arra, hogy elkeseredj, de az érdekelne, hogy beszéltél-e már a problémádról vki másnak? Mertél segítséget kérni vkitől? Mindent megtettél azért, hogy megoldd a problémádat, akármi legyen is az, mielőtt elkeseredtél?

Ugyanis engem az mentett meg a haláltól, hogy volt annyi lélekjelenlétem, és fogtam a mobilomat és felhívtam vele vkit, akit a barátomnak tartottam, akkor is, ha késői órán volt. 3-man segítettek rajta, különben most le7 nem innen próbálnálak bíztatni arra, hogy mondd el vkinek a problémádat, ha azt eddig még nem tetted meg.

Azóta is, meg egyéb okok kapcsán is arra a következtetésre jutottam, hogy NINCS OLYAN PROBLÉMA, AMIT NEM LEHETNE MEGOLDANI!

Nem akarsz beavatni a problémádba? Mit veszíthetsz vele?

Plusz még semmit sem tudunk rólad... F/L? Életkor/Testsúly/Alkat...mégis, hogy vhogy el lehessen képzelni téged...

EE

2010. jan. 6. 00:36
 29/29 anonim ***** válasza:

előzőhöz még... + testmagasság...

Ennyit mindenkitől megkérdezek...

EE

2010. jan. 6. 00:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!