Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hol találok olyan totál depis...

Hol találok olyan totál depis embereket mint én?

Figyelt kérdés
Beszélni szeretnék hozzám hasonló életunt egyedekkel, akik sz*rnak bele már a világba és elegük van mindenből és mindenkiből, stb. Van valami depi weboldal ahol akadnak ilyenek vagy hol keressem őket? -.-
2009. dec. 27. 19:08
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
62%
pszichiátrián. menj te is oda. nem normális állapot a depresszió.
2009. dec. 27. 19:12
 2/29 anonim ***** válasza:
47%
Ha tenyleg szarnal mindenbe nem gyikoznal itt.Szal ne szerepelj....
2009. dec. 27. 19:14
 3/29 anonim válasza:
hidd el hogy legbelül mindenki olyan mint te csak már megtanulták elnyomni a rossz érzéseiket és mindenben megtalálni a jót. hodd el hogy ez csak a hozzáállás kérdése!
2009. dec. 27. 19:19
 4/29 anonim ***** válasza:
Itt vagyok pl én,de én olyannyira sz*rok mindenre,h marhára nincs kedvem beszélgteni.Nem tudom,hol lehet ilyen fórumokat találni.Szerintem itt találsz majd "partnert",3naponta tesznek fel öngyis kérdéseket,meg a válaszok közt is sokan hangoztatják,h kinyírják magukat,na ők tuti depisek.
2009. dec. 27. 19:20
 5/29 anonim ***** válasza:

Pl. itt:

[link]

Egyébként én is eléggé depis vagyok, de már annyira befelé forduló, hogy kedvem sincs beszélgetni róla.

2009. dec. 27. 19:50
 6/29 anonim ***** válasza:

Vagy itt: [link]

Vagy írj nekem.

2009. dec. 27. 20:02
 7/29 anonim ***** válasza:
Belekukkantottam az előző két hozzászóló ajánlataihoz, hogy melyik fórumokat keresd!Ne tedd!!!!!Belenéztem borzalom, ott minden a halálról szól, a halál várásáról, a halál jöttéről. Na ne!!!!!!A pánikbetegek egyébként télen szenvednek a legjobban. Akkor minden olyan rohadt, minden olyan sötét, és minden nagyon változó. Életunt mindenki télen, még az egészséges emberek is. Fel a fejjel. Írd le mi váltotta ki nálad ezt a borzalmas életuntságot? Légyszi.
2009. dec. 27. 21:06
 8/29 A kérdező kommentje:

kösz annak aki értelmeset írt legalább.

írhattok még ha vannak ilyen oldalak, igazából nem csevegni szeretnék, hanem keresni valakit aki pont arra készül amire én... nem könnyű.

2009. dec. 27. 21:41
 9/29 anonim ***** válasza:
Meghalni sem könnyű...ne akard megtudni, mennyire nem!
2009. dec. 27. 21:51
 10/29 anonim ***** válasza:
Egyedül má ki se tudod nyírni magad? hehe,szánalom.... ha igazából nem is akarsz öngyilkos lenni,akkor nem is akarsz meghalni se!Csak szenvedsz össze-vissza ahelyett,hogy változtatnál magadon...
2009. dec. 27. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!