Mi lehet velem? (Bővebben lent)
Mostanában egyfolytában rémálmaim vannak. Alvajárás is volt már, miközben valamivel durván meg is sebeztem magam.
Ez az egész kihat a mindennapjaimra, nem tudok az iskolában koncentrálni, egyfolytában a rémálmaim képei kísértenek engem...
A barátaimtól eltávolodtam és nem engedek magamhoz senkit se közel... Mi lehet velem?! A rémálmok elcseszték az életemet, antiszociális lettem, a suliban bukásra állok, 15 kilót fogytam, pánikrohamaim vannak!
Mit csináljak, hogy kijöjjek ebből a gödörből?
16/L
Pszichológus!
Nekem depresszióm, pánikbetegségem, paranoiám, szorongásom, szociális fóbiám van és vagdosom magam. Ezek miatt pedig elég rendszertelen az alvásom van, hogy napokig nem alszok aztán máskor pedig egész nap.
Átérzem amit ìrsz + én sem bírok koncentrálni és a memóriám is borzalmas :( mindenképp keress fel egy pszichológust.
Ha pesti vagy írj rám és ajánlok egyet
18/Lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!