Mit csináljak, félek anya reakciójától? (vágás hegek)
Figyelt kérdés
Légyszíves ne szóljatok be! Anya tudja, hogy vágom magam, járok is pszichológushoz emiatt is és mert kiderült, hogy depressziós vagyok, szorongok, pánikbeteg vagyok és szociális fóbiám van. Tegnap kérte, hogy mutassam meg a karom mert meg akarja nézni hogy milyen. Nem akartam neki megmutatni. Kérdezte, hogy látszik-e és mondtam, hogy igen a hege és elkezdett kiabálni. Amikor utoljára látta akkor pont csak a "felületi" karcolásokat látta. De ha meglátja mind a két kezemen a hegeket félek, hogy üvölteni fog és esetleg legrosszabb esetben ki fog dobni :(
Aki esetleg ugyan ebben a helyzetben van/volt neki a szülei mit szóltak? És a környezet? Pl barátok/osztálytársak/tanárok.
2014. máj. 6. 11:40
11/11 anonim válasza:
Ugyan ilyen helyzetben voltam. Anya megkérte, hogy mutassam meg. Megmutattam. Körberhögött, és azt mondta, hogy nagyon ügyes vagyok. Mondjuk nem csinált belőle nagy dolgot, összeszidott kicsit, és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!