Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért nem vághatom le kopaszra...

Miért nem vághatom le kopaszra a fejem? 14/F

Figyelt kérdés

Anyukám nem tudom miért nem engedi...

A Bakancsot is alig akarja, de az talán-talán, hamarosan lesz(nyár végén)

Most 3mm es a hajam...

De persze a bakancsból kiderül az irányzat...:D

NEMZETI ROCK!

2014. ápr. 23. 17:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
15%
náci
2014. ápr. 23. 18:03
 2/14 anonim ***** válasza:
69%
Te hülye vagy? Sztem a lányok undorodnak attól a fiúktól akik kopaszok... :/
2014. ápr. 23. 18:26
 3/14 anonim ***** válasza:
55%
Talán mert nem akarja hogy mindenki a hülye kisfián röhögjön. Vagy a romáktól félt.(Én is acélbetétest hordtam sokáig. Igaz, hogy piros fűzővel, és hajam is volt, mégis folyton belémkötöttek, hogy "náááciii, há mibájod vélünk te tatű szkínhed?)
2014. ápr. 23. 21:36
 4/14 anonim ***** válasza:
71%
Igen, pont azért nem engedi, mert kiderül belőle az irányzat:D egyébként női szemmel nekem sem tetszenek a kopasz pasik.
2014. ápr. 24. 15:44
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

A sok ráaggatott sztereotípia miatt...

És mert még túl kicsi vagy ahhoz, hogy megvédd magad, ha ugyanezen okból kifolyóan rád támadnak...

Szép dolog a hazaszeretet, de sokan sajnos rögtön nácizmussal párosítják fejben, és mivel te még nagyon fiatal vagy, valószínűleg anyukád lenne az, aki minihitlert nevelt belőled (vagy legalábbis őt céloznák meg a hülyeségeikkel), mivel ő a felelős érted...hiába magyarázná, hogy ő nem így nevelt, a végén már csak lemondóan legyintene, hogy majd kinövöd...

Enyémnek a mai napig a fejéhez vágják a rokonok, ha valami olyat csinálok, amit szerintük másképp kéne, hogy anyám hülye, és hogy nevelt már blablabla...

Pedig 1 jól nevelt engem, 2 semmi közük hozzá, 3 én már felnőtt nő vagyok és anyámnak sincs semmi köze a döntéseimhez, 4 nem értem az emberek miért nehéz felfogniuk, hogy akár egy tinédzsernek, akár egy fiatal felnőttnek lehet önálló véleménye, és miért kell rögtön a szülőket hibáztatni...

A bakancsot az enyém se akarta, de makacsabb voltam, és összespóroltam rá a pénzt...mondjuk én lány vagyok, és inkább magassarkút akart rámtukmálni (13 évesen), a végén arra jutott, hogy majd kinövöm...hát...persze...

2014. ápr. 24. 15:52
 6/14 A kérdező kommentje:

Engem nem érdekel kinek tetszek és kinek nem!

"Vagyok aki voltam, leszek aki vagyok!"

2014. ápr. 24. 19:21
 7/14 anonim ***** válasza:
"heil hitler"
2014. ápr. 24. 19:22
 8/14 anonim ***** válasza:
a fejed ha levágod meghalsz, max a hajad tudod, de azt növeszd
2014. ápr. 25. 17:33
 9/14 A kérdező kommentje:

Igaz...hajamat kell levágni, nem a fejem...

Már amikor kinnt volt rájöttem.

2014. ápr. 27. 07:31
 10/14 anonim válasza:

18-20éves korodig semmiképp se legyél kopasz! A bakancs az oké, de a borotvával várj még!

Egy nemzeti rocker 16f

Kitartás!!!

2014. ápr. 27. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!