Miért nem vághatom le kopaszra a fejem? 14/F
Anyukám nem tudom miért nem engedi...
A Bakancsot is alig akarja, de az talán-talán, hamarosan lesz(nyár végén)
Most 3mm es a hajam...
De persze a bakancsból kiderül az irányzat...:D
NEMZETI ROCK!
A sok ráaggatott sztereotípia miatt...
És mert még túl kicsi vagy ahhoz, hogy megvédd magad, ha ugyanezen okból kifolyóan rád támadnak...
Szép dolog a hazaszeretet, de sokan sajnos rögtön nácizmussal párosítják fejben, és mivel te még nagyon fiatal vagy, valószínűleg anyukád lenne az, aki minihitlert nevelt belőled (vagy legalábbis őt céloznák meg a hülyeségeikkel), mivel ő a felelős érted...hiába magyarázná, hogy ő nem így nevelt, a végén már csak lemondóan legyintene, hogy majd kinövöd...
Enyémnek a mai napig a fejéhez vágják a rokonok, ha valami olyat csinálok, amit szerintük másképp kéne, hogy anyám hülye, és hogy nevelt már blablabla...
Pedig 1 jól nevelt engem, 2 semmi közük hozzá, 3 én már felnőtt nő vagyok és anyámnak sincs semmi köze a döntéseimhez, 4 nem értem az emberek miért nehéz felfogniuk, hogy akár egy tinédzsernek, akár egy fiatal felnőttnek lehet önálló véleménye, és miért kell rögtön a szülőket hibáztatni...
A bakancsot az enyém se akarta, de makacsabb voltam, és összespóroltam rá a pénzt...mondjuk én lány vagyok, és inkább magassarkút akart rámtukmálni (13 évesen), a végén arra jutott, hogy majd kinövöm...hát...persze...
Engem nem érdekel kinek tetszek és kinek nem!
"Vagyok aki voltam, leszek aki vagyok!"
Igaz...hajamat kell levágni, nem a fejem...
Már amikor kinnt volt rájöttem.
18-20éves korodig semmiképp se legyél kopasz! A bakancs az oké, de a borotvával várj még!
Egy nemzeti rocker 16f
Kitartás!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!